Brug kontrolpanelet i YouTube Studio

Brug kontrolpanelet i YouTube Studio til at få et overblik over analysedata, kommentarer og meget mere på din kanal.

Se dit kontrolpanel

YouTube Studio-appen til iPhone og iPad

1. Åbn YouTube Studio-appen .
  2. I menuen nederst skal du vælge Kontrolpanel.

Naviger på dit kontrolpanel

På kontrolpanelet kan du se følgende kort:

• Abonnenter i alt: Antallet af seere, der har abonneret på din YouTube-kanal.
  • Kanalanalyse: Et hurtigt overblik over din kanals visningstid, visninger og abonnenter for de seneste 28 dage.
  • Senest udgivne indhold: Et øjebliksbillede af dine nyligt udgivne videoer, Shorts-videoer og livevideoer.
  • Seneste kommentarer: et øjebliksbillede af de seneste kommentarer, du ikke har svaret på.
    Bemærk! Youtubere har nu mulighed for at skjule kortet Udgivet indhold. Når det er skjult, forbliver det sådan, indtil du udvider det.