Om filmer på YouTube

Finn filmene du liker

Du kan velge mellom nyutgivelser, prisvinnende filmer og til og med filmer som fremdeles går på kino. Kjøp eller lei tusenvis av populære filmer, tidløse klassikere og HD-filmer på YouTube.

Kjøp filmer på YouTube

Se umiddelbart – hvor som helst

Med YouTube-filmer kan du strømme filmer og se dem umiddelbart på Internett-tilkoblede mobilenheter, spillkonsoller, smart-TV-er, strømmeavspillere og nettet.

Merk: Når du har leid en film, har du 30 dager på deg til å begynne å se den. Når du har begynt å se filmen, har du 48 timer på deg til å se den ferdig før leieperioden avsluttes.