Om film

Find dine yndlingsfilm

Vælg mellem nye udgivelser, prisbelønnede film og endda film, der stadig vises i biograferne. Du kan købe eller leje flere tusinde blockbustere, tidløse klassikere og film i HD på YouTube.

Køb film på YouTube

Se film med det samme overalt

Med YouTube Movies kan du streame film og se dem med det samme online og på dine mobilenheder, spillekonsoller, smart-tv'er og enheder til mediestreaming, der er forbundet til internettet.

Bemærk! Når du har lejet en film, har du 30 dage til at se den. Når du har startet filmen, har du 48 timer til at se den færdig, inden lejeperioden udløber.