Muutoksia YouTuben käyttöön Google+:n kanssa

Google+ lopetetaan. Helmikuusta 2019 lähtien seuraavat Google+:n kanssa kehitetyt YouTube-ominaisuudet eivät ole enää käytettävissä:

• Kanavan kuvan ja kuvakkeen muokkaaminen mobiililaitteella
  • Yksityisen videon jakaminen Google+ ‑piireihin
  • Google+ ‑profiilien linkit YouTuben kanavasivuilla
  • Google+ ‑palvelun muokatut URL-osoitteet kanavasivuille
  • Kommentointi YouTube-mobiilisovelluksen vanhentuneilla versioilla

Lue lisää muutoksista alta ja katso täältä lisätietoja siitä, miksi Google+ lopetetaan.

Poistuneet YouTube-ominaisuudet

Kanavan kuvan ja kuvakkeen muokkaaminen mobiililaitteella

Aiemmin kanavan kuvaa ja kuvaketta voi muuttaa mobiilisovelluksen kanava-asetuksissa. Tämä ominaisuus rakennettiin vanhalla Google+ ‑palveluun liittyneellä järjestelmällä, joka ei enää toimi. Selvitämme parhaillaan, voimmeko tarjota ominaisuuden uudelleen myöhemmin eri järjestelmällä.

Toistaiseksi voit muuttaa kanavan kuvaketta ja muokata kanavan kuvaa tietokoneella. Voit muuttaa kanavan kuvaketta myös mobiiliselaimella osoitteessa aboutme.google.com.

Yksityisen videon jakaminen Google+ ‑piireihin

Yksityisiä videoita ei voi enää jakaa Google+ ‑piireihin. Aiemmin Google+ ‑piireihin jaetut videot eivät ole enää piirien jäsenten käytettävissä. Piirit on poistettu videoiden jakotiedoista.

Yksityisiä videoita voi edelleen jakaa yksittäisille ihmisille. Lue lisää videoiden yksityisyysasetuksista.

Google+ ‑profiilien linkit YouTuben kanavasivuilla

Kanavan kuvassa tai Tietoja-välilehdellä ei enää voi olla linkkiä G+ ‑sivulle. Tällaiset linkit on poistettu YouTube-kanavilta.

Muita sivustoja voi edelleen mainita kanavan kuvauksessa ja kanavan kuvaan voi lisätä muita sosiaalisen median linkkejä.

Google+ ‑palvelun muokatut URL-osoitteet kanavasivuille

Google+ ‑palvelun muokatut URL-osoitteet, kuten google.com/+youtube, eivät enää toimi. Kanavalle voi kuitenkin edelleen luoda YouTuben muokattuja URL-osoitteita.

Kommentointi YouTube-mobiilisovelluksen vanhentuneilla versioilla

Ennen syyskuuta 2016 julkaistuilla mobiilisovelluksen versioilla ei voi enää lukea tai kirjoittaa YouTube-videoiden kommentteja. Näiden sovellusversioiden kommentointimahdollisuus oli sidoksissa Google+ ‑palveluun. Jatkossa käyttäjiä kehotetaan päivittämään sovelluksensa tai käyttämään YouTuben mobiilisivustoa osoitteessa https://m.youtube.com.