Ændringer ved brug af YouTube med Google+

Google+ er ved at blive udfaset. Fra februar 2019 vil følgende YouTube-funktioner til Google+ ikke længere være tilgængelige:

• Redigering af kanalgrafik og kanalikoner på mobil
  • Deling af private videoer med Google+ cirkler
  • Links til Google+ profiler på YouTube-kanalsider
  • Brugertilpassede Google+ webadresser for kanalsider
  • Kommentarfunktion i forældede versioner af YouTube-mobilappen

Få flere oplysninger om hver af disse ændringer nedenfor. Du kan få flere oplysninger om, hvorfor Google+ udfases.

YouTube-funktioner, der ikke længere er tilgængelige

Redigering af kanalgrafik og kanalikoner på mobil

Tidligere kunne du opdatere dit kanalikon og din kanalgrafik i mobilappens kanalindstillinger. Denne funktion var baseret på et ældre system, som var knyttet til Google+, og som ikke virker længere. Vi undersøger, om vi kan genopbygge denne funktion i fremtiden.

I mellemtiden kan du administrere dit kanalikon og opdatere din kanalgrafik på computeren. Du kan også ændre dit kanalikon i din mobilwebbrowser på aboutme.google.com.

Deling af private videoer med Google+ cirkler

Private videoer kan ikke længere deles med Google+ cirkler. Videoer, der tidligere er blevet delt med en Google+ cirkel, er ikke længere tilgængelige for de pågældende cirkelmedlemmer. Disse cirkler er blevet fjernet fra listen over personer med adgang til din video.

Du kan stadig dele dine private videoer med enkeltpersoner. Få flere oplysninger om privatlivsindstillinger for video.

Links til Google+ profiler på YouTube-kanalsider

Det er ikke længere muligt at linke til en Google+ side fra en kanals "Om"-fane eller kanalgrafik. Disse links er blevet fjernet fra din YouTube-kanal.

Du kan stadig nævne et website i din kanalbeskrivelse eller tilføje links til andre sociale medier i din kanalgrafik.

Brugertilpassede Google+ webadresser for kanalsider

Brugertilpassede Google+ webadresser som google.com/+youtube virker ikke længere. Du kan stadig oprette brugertilpassede YouTube-webadresser til din kanal.

Kommentarfunktion i forældede versioner af YouTube-mobilappen

Det er ikke længere muligt at læse eller skrive kommentarer på YouTube-videoer i mobilapp-versioner, der er ældre end september 2016. Kommentarfunktionen i disse appversioner var afhængig af Google+. Fremover vil du få besked om at opdatere din app eller forsøge at oprette forbindelse via vores mobilwebsite på https://m.youtube.com.