Canvis en l'ús de YouTube amb Google+

Google+ aviat deixarà d'estar disponible i, a partir de febrer de 2019, també deixen d'estar-ho les següents funcions de YouTube que es van crear amb Google+:

• edició del disseny i la icona del canal al mòbil
  • ús compartit de vídeos privats amb cercles de Google+
  • enllaços a perfils de Google+ en pàgines de canals de YouTube
  • URL personalitzats de Google+ per a pàgines de canals
  • comentaris fets amb versions obsoletes de l'aplicació YouTube per a mòbils

Obtén més informació sobre cadascun d'aquests canvis a continuació i consulta els motius pels quals Google+ deixarà d'estar disponible.

Funcions de YouTube que ja no estan disponibles

Edició del disseny i la icona del canal al mòbil

Abans, podies actualitzar la icona i el disseny del teu canal des de l'aplicació mòbil a la configuració del canal. Aquesta funció es va crear en un sistema antic connectat a Google+ que ja no funciona. Estem investigant si podem tornar a crear aquesta funció més endavant.

Mentrestant, pots gestionar la icona i actualitzar el disseny del canal a l'ordinador. També pots canviar la icona del canal accedint a aboutme.google.com des d'un navegador web per a mòbils.

Ús compartit de vídeos privats amb cercles de Google+

Els vídeos privats ja no es poden compartir amb els cercles de Google+. Per tant, els vídeos que s'hi haguessin compartit anteriorment, deixaran d'estar disponibles per als membres dels cercles. Aquests cercles s'han suprimit de la llista de persones amb accés al teu vídeo.

Pots continuar compartint els teus vídeos privats amb usuaris individuals. Obtén més informació sobre la configuració de privadesa dels vídeos.

Enllaços a perfils de Google+ en pàgines de canals de YouTube

L'opció d'enllaçar a una pàgina de Google+ a la pestanya "Informació" d'un canal o des del disseny del canal ja no està disponible. Aquests enllaços s'han suprimit del teu canal de YouTube.

Pots continuar mencionant un lloc web a la descripció del canal o afegir enllaços a altres mitjans socials al disseny del canal.

URL personalitzats de Google+ per a pàgines de canals

Els URL personalitzats de Google+, com ara google.com/+youtube, ja no funcionen. Tot i això, pots continuar creant URL personalitzats de YouTube per al teu canal.

Comentaris fets amb versions obsoletes de l'aplicació YouTube per a mòbils

En les versions de l'aplicació mòbil anteriors a setembre de 2016, ja no pots llegir els comentaris dels vídeos de YouTube ni tampoc fer-ne, ja que aquesta funció depenia de Google+. A partir d'ara, veuràs un missatge per actualitzar l'aplicació. Si no, prova de connectar-te a través del nostre lloc web per a mòbils a https://m.youtube.com.