Content Manager ‑tilikutsun hyväksyminen

Ominaisuudet ovat saatavilla vain kumppaneille, jotka käyttävät YouTube Studio Content Manageria. Pyydä pääsyä YouTube-kumppanuuspäälliköltä.

Kun saat liittymiskutsun organisaatiosi Content Manager ‑tilille, sinun on hyväksyttävä kutsu ennen kuin voit käyttää Content Manageria.

Kutsun hyväksyminen

1. Avaa kutsun sisältävä sähköpostiviesti. Sähköposti on lähetetty osoitteesta noreply@youtube.com ja sen aihe on Kutsu hallitsemaan käyttäjän {organisaatiosi} sisältöä YouTubessa.

2. Klikkaa sähköpostissa olevaa linkkiä.
  3. Kirjaudu YouTubeen Google-tilillä, jolla haluat ylläpitää organisaatiosi sisältöä. Voit käyttää olemassa olevaa Google-tiliä tai luoda uuden Google-tilin.
    • Valitse Käytä olemassa olevaa Google-tiliä, jos sinulla on Google-tili, jota käytät työssäsi.
    • Valitse Luo uusi Google-tili, jos sinulla ei ole tiliä tai haluat luoda erillisen tilin organisaatiosi sisällön ylläpitämiseen.

Kun olet kirjautunut sisään, voit ylläpitää organisaatiosi sisältöä kutsun lähettäneen käyttäjän valitsemien oikeuksien perusteella.

Lue lisää Content Managerin ominaisuuksista ja työkaluista: Studio Content Managerin työkalut.