Oversikt over egendefinerte nettadresser

Nå viderekobles brukere fra den egendefinerte nettadressen din til den nye nettadressen basert på brukernavnet ditt. Hvis du må endre denne nettadressen, kan du gjøre det ved å oppdatere brukernavnet ditt på youtube.com/handle.

Det er ikke lenger mulig å konfigurere nye egendefinerte nettadresser – eller å endre eksisterende. Eksisterende egendefinerte nettadresser fungerer fortsatt. Hvis du må slette den egendefinerte nettadressen din permanent, kan du gjøre det ved å slette kanalen din. Hvis du sletter kanalen, forsvinner den for godt.

Hvis du vil opprette en ny nettadresse for kanalen din, kan du endre brukernavnet ditt. En nettadresse med brukernavn opprettes automatisk når du velger eller endrer brukernavn som kanaleier. Et eksempel på en slik nettadresse er youtube.com/@youtubecreators.