Få en brugertilpasset webadresse til din kanal

En brugertilpasset webadresse er en kanalwebadresse, som er lettere at huske, og som du kan dele med dine seere. Din brugertilpassede webadresse bliver enten vist som youtube.com/ditbrugertilpassedenavn eller youtube.com/c/ditbrugertilpassedenavn.

Du kan vælge en brugertilpasset webadresse baseret på:

• Vist navn
  • YouTube-brugernavn
  • Nuværende personlige webadresser
  • Navnet på dit tilknyttede website

Når du deler din brugertilpassede webadresse, kan du bruge store bogstaver og accenter, som du vil. For eksempel vil både youtube.com/c/ditbrugertilpassedenavn og youtube.com/c/DitBrugértilpássedeNávn sende seere til den samme kanal.

Kvalificering til brugertilpassede webadresser

Hvis du vil oprette en brugertilpasset webadresse til din kanal, skal din konto:

• Have 100 abonnenter eller mere.
  • Være mindst 30 dage gammel.
  • Have et uploadet profilbillede.
  • Have et uploadet bannerbillede.

Bemærk! Vi forbeholder os retten til at ændre, inddrage eller fjerne brugertilpassede webadresser til enhver tid. Vi kan for eksempel inddrage en brugertilpasset webadresse, der var tilknyttet en slettet Google-konto.

Konfigurer en brugertilpasset webadresse til din kanal

Hvis du er kvalificeret til en brugertilpasset webadresse, vil du se en meddelelse i indstillingerne for din kanals grundlæggende oplysninger, modtage en mailnotifikation og muligvis se en notifikation på din kanals kontrolpanel.

1. Log ind på YouTube Studio.
  2. I venstre menu skal du vælge Tilpasning og derefter Grundlæggende oplysninger.
  3. Under Kanalwebadresse skal du klikke på Angiv en brugertilpasset webadresse til din kanal.
  4. Din brugertilpassede webadresse vises i feltet. Du kan tilføje ekstra bogstaver eller tal for at gøre din brugertilpassede webadresse unik.
  5. Klik på UDGIV, og klik derefter på BEKRÆFT for at bekræfte din brugertilpassede webadresse.

Bemærk! Når først du har konfigureret en brugertilpasset webadresse, kan du ikke ændre den eller overføre den til andre.

Fjern en brugertilpasset webadresse, og få en ny

Du kan fjerne en brugertilpasset webadresse for din kanal op til tre gange om året.

1. Log ind på YouTube Studio.
  2. I venstre menu skal du vælge Tilpasning og derefter Grundlæggende oplysninger.
  3. Klik på SLET under din nuværende brugertilpassede webadresse.
  4. Under Om skal du klikke på din brugertilpassede webadresse.
  5. Klik på Fjern, og klik derefter på Fjern igen for at bekræfte, at du vil slette din webadresse.

Hvis du er kvalificeret, kan du få en ny brugertilpasset webadresse med det samme ved at følge vejledningen ovenfor. Der kan gå et par dage, før den forrige webadresse deaktiveres. Hvis du har spørgsmål om en brugertilpasset webadresse på YouTube, kan du kontakte Youtuber-supportteamet.