Informació general sobre els URL personalitzats

Un URL personalitzat és un URL del canal fàcil de recordar que pots compartir amb el teu públic. Els URL personalitzats es basen en el nom del canal i es mostren com a youtube.com/nompersonalitzat o youtube.com/c/nompersonalitzat.

Nota: pots suprimir i configurar un URL personalitzat nou al teu canal fins a tres vegades a l'any. Si mous el teu canal de YouTube a un altre compte, has de suprimir l'URL personalitzat del teu compte i, després de 72 hores, configurar-ne un al compte nou.

Requisits dels URL personalitzats

Per crear un URL personalitzat per al teu canal, el teu compte ha de complir els requisits següents:

• Ha de tenir com a mínim 100 subscriptors.
  • Ha de tenir almenys 30 dies d'antiguitat.
  • Ha de tenir penjada una foto de perfil.
  • Ha de tenir penjada una imatge de bàner.

Nota: YouTube es reserva el dret de canviar, reclamar o suprimir els URL personalitzats en qualsevol moment. Per exemple, pot ser que reclamem un URL personalitzat que estigui associat a un Compte de Google suprimit.

Trobar l'URL personalitzat

1. Inicia la sessió a YouTube Studio.
  2. Al menú de l'esquerra, selecciona Personalització i després Informació bàsica.
  3. A URL personalitzat, pots veure i copiar el teu URL personalitzat.

Configurar un URL personalitzat

1. Inicia la sessió a YouTube Studio.
  2. Al menú de l'esquerra, selecciona Personalització i després Informació bàsica.
  3. A URL del canal, fes clic a Defineix un URL personalitzat per al canal.
  4. Pots triar l'URL personalitzat que se't suggereix, basat en el teu nom del canal, o afegir lletres o números perquè el teu URL personalitzat sigui únic.
  5. Fes clic a PUBLICA i, a continuació, a CONFIRMA per confirmar el teu URL personalitzat.

Suprimir un URL personalitzat

1. Inicia la sessió a YouTube Studio.
  2. Al menú de l'esquerra, selecciona Personalització i després Informació bàsica.
  3. Al teu URL personalitzat actual, fes clic a SUPRIMEIX.
  4. A Informació, fes clic al teu URL personalitzat.
  5. Fes clic a Suprimeix i, a continuació, torna a fer clic a Suprimeix per confirmar que vols suprimir l'URL. L'URL anterior pot tardar uns dies a desactivar-se.