Gepasmaakte URL-oorsig

Gepasmaakte URL’e herlei gebruikers nou na jou nuwe URL wat op jou skermnaam gegrond is. As jy jou URL moet verander, kan jy dit doen deur jou skermnaam by youtube.com/handle op te dateer.

Nuwe gepasmaakte URL’e kan nie meer opgestel word nie en bestaande gepasmaakte URL’e kan nie meer verander word nie. Bestaande gepasmaakte URL’e sal aanhou werk.As jy jou gepasmaakte URL permanent moet uitvee, kan jy dit doen deur jou kanaal uit te vee. Onthou, die uitvee van jou kanaal is ’n permanente handeling.

Verander jou skermnaam as jy ’n nuwe URL vir jou kanaal wil skep. ’n Skermnaam-URL word outomaties geskep wanneer ook al jy as kanaaleienaar jou skermnaam kies of verander. Hulle vertoon byvoorbeeld as youtube.com/@youtubecreators.