Endre kanalnavnet eller -beskrivelsen

Finn ut hvordan du oppdaterer navnet og beskrivelsen på YouTube-kanalen din.

Merk: Du kan ikke lenger endre kanalikonet ditt eller kanalgrafikk på mobilenheter. Bruk en datamaskin for å følge veiledningen nedenfor.

Endre kanalnavnet

YouTube-kanalen din har samme navn som Google-kontoen din. For å endre navnet på kanalen må du endre navnet i Google-kontoen:

1. Trykk på profilbildet ditt .
  2. Trykk på Kanalen din.
  3. Trykk på Innstillinger i høyre hjørne av kanalsiden din.
  4. Trykk på Rediger ved siden av navnet ditt.
  5. Oppdater kanalnavnet, og trykk på avmerkingssymbolet i hjørnet.

Vær oppmerksom på følgende:

• Du kan bare endre navnet på kanalen din tre ganger i løpet av en periode på 90 dager.

• Hvis du endrer navnet i Google-kontoen din, endres det i alle Google-tjenester, for eksempel Gmail.

• Når du har endret navnet ditt, kan det ta noen dager før det nye navnet oppdateres og vises på YouTube.

• Hvis du har oversatt kanalnavnet ditt med kanaloversettelser, må du oppdatere oversettelsene med det nye navnet.

• Hvis skolen eller bedriften din administrerer kontoen din, kan du kanskje ikke endre navnet ditt i innstillingene i Google-kontoen din. Kontakt i så fall systemadministratoren din for å få hjelp.

Se hvordan du endrer kanalnavnet ditt

Denne videoen fra TeamYouTube viser hvordan du kan endre kanalnavnet ditt:

Endre kanalnavnet ditt i YouTube-appen for iOS

Endre kanalbeskrivelsen

Kanalbeskrivelsen vises på «Info»-fanen på kanalsiden din.

1. Trykk på profilbildet ditt .
  2. Trykk på Kanalen din.
  3. Trykk på Innstillinger i høyre hjørne av kanalsiden din.
  4. Trykk på Rediger ved siden av beskrivelsen.
  5. Oppdater kanalbeskrivelsen, og trykk på avmerkingssymbolet i hjørnet.