Endre kanalinformasjonen din

Hvis du bruker navnet og bildet fra Google-kontoen din for YouTube-kanalen din, kan du når som helst oppdatere denne informasjonen. Husk at navnet og bildet ditt da endres for alle Google-tjenestene dine.

Hvis du har slått på oversetting av kanalinnhold, er det ikke sikkert at kanalnavnet ditt oppdateres etter at du endrer det. Hvis du endrer navnet i kontoen din, oppdateres det bare på originalspråket ditt på YouTube. Hvis du vil at det nye navnet skal vises på alle språk, må du oppdatere oversettelsene også. Du kan slå av denne funksjonen hvis du vil at navnet skal være det samme uansett språk.

Merk: Du kan også bruke et annet navn på YouTube enn det du bruker i Google-kontoen din.

Endre kanalnavnet

Abonner på TeamYouTube-kanalen for å få siste nytt, tips og hjelp.
  1. Logg på kanalen din på YouTube.
  2. Klikk på kontoikonet ditt > Innstillinger .
  3. Velg Endre på Google ved siden av navnet på kanalen din.
  4. Oppdater kanalnavnet, og klikk på OK

Når du har endret kanalnavnet ditt, kan det ta noen dager før det nye navnet oppdateres og vises på YouTube. Finn ut mer om hvordan du endrer Google-kontonavnet ditt, og hvordan du bruker et annet navn enn Google-kontonavnet ditt på YouTube

Endre kanalikonet

Du kan endre kanalikonet så mange ganger du vil.

Abonner på TeamYouTube-kanalen for å få siste nytt, tips og hjelp.
  1. Bruk en datamaskin, og logg på kanalen din på YouTube.
  2. Klikk på Meny .
  3. Velg Min kanal.
  4. Pek på kanalikonet ditt med markøren, og klikk på Endre .

Endre kanalbeskrivelsen

Gjør følgende hvis du har tilpasset utformingen til kanalen din:

1. Logg på kanalen din på YouTube.
  2. Klikk på Meny .
  3. Velg Min kanal.
  4. Velg Info-fanen.
  5. Klikk på Endre under «Beskrivelse».
  6. Klikk på Ferdig.

Gjør følgende hvis du ikke har tilpasset utformingen til kanalen din:

1. Logg på kanalen din på YouTube.
  2. Klikk på Meny .
  3. Velg Min kanal.
  4. Klikk på Endre under navnet på kanalen din.