YouTube-kanavan perustietojen muuttaminen

Voit muuttaa YouTube-kanavasi perustietoja, kuten nimeä, kuvausta, käännöksiä ja linkkejä.

Nimi

Voit muuttaa YouTube-kanavasi nimeä, kunhan vain noudatat yhteisösääntöjä. Nimen muuttamisen jälkeen voi kulua muutama päivä ennen kuin uusi nimi näkyy kaikkialla YouTubessa. Jos muutat YouTube-kanavasi nimeä ja kuvaa, muutos näkyy vain YouTubessa. Voit muuttaa Google-tilisi nimeä ja kuvaa täältä (muutos ei vaikuta YouTube-kanavasi nimeen).

Huom. Voit vaihtaa kanavan nimen kahdesti 14 päivän aikana. Jos vaihdat nimen, menetät vahvistusmerkkisi. Lue lisää.
  1. Kirjaudu YouTube Studioon.
  2. Valitse vasemmasta valikosta Yksilöinti ja sitten Perustiedot.
  3. Kirjoita kanavan uusi nimi.
  4. Valitse JULKAISE.

Choosing Your YouTube Channel Name

Tunnus

Tunnus on yksilöllinen tunniste, jonka avulla sinun on helpompi päästä näkyviin YouTubessa.

Huom. Voit muuttaa tunnusta kahdesti 14 päivän aikana.

1. Kirjaudu YouTube Studioon.
  2. Valitse vasemmasta valikosta Yksilöinti ja sitten Perustiedot.
  3. Voit tarkistaa tunnuksesi tai muuttaa sitä kohdasta Tunnus.
  4. Jos muutat tunnustasi, vahvista se klikkaamalla JULKAISE.

Kuvaus

Voit muuttaa YouTube-kanavasi kuvausta, kunhan se on yhteisösääntöjen mukainen. Kuvaus näkyy kanavan otsikossa.
  1. Kirjaudu YouTube Studioon.
  2. Valitse vasemmasta valikosta Yksilöinti ja sitten Perustiedot.
  3. Kirjoita kanavan uusi kuvaus.
  4. Valitse JULKAISE.

Pronominien lisääminen ja muuttaminen

Voit lisätä pronominit kanavallesi niin, että ne näkyvät kanavasivullasi. Voit valita, näkyvätkö pronominit kaikille vai vain tilaajille.
Pronominit ovat tärkeä osa henkilökohtaista identiteettiä ja itsensä ilmaisua. Joillain oikeudenkäyttöalueilla on sukupuolen ilmaisuun liittyviä lakeja. Pidä paikalliset lait mielessä, kun käytät julkista pronominiominaisuutta YouTubessa.
Pronominit eivät välttämättä ole saatavilla kanavasivullasi. Pyrimme kuitenkin ottamaan ominaisuuden käyttöön useammilla alueilla ja kielillä.
Huom. Pronominiominaisuus ei ole käytettävissä Workspace-tileillä tai valvotuilla tileillä.
  1. Kirjaudu YouTube Studioon.
  2. Valitse vasemmasta valikosta Yksilöinti ja sitten Perustiedot ja sitten LISÄÄ PRONOMINIT .
  3. Ala kirjoittaa pronomineja ja valitse esille tulevista sopivimmat. Voit lisätä enintään neljä pronominia.
    1. Voit muokata valintoja ja poistaa pronomineja klikkaamalla niiden vierestä .
  4. Valitse toinen vaihtoehdoista (kuka voi nähdä pronominisi):
    1. Näkyy kaikille
    2. Näkyy vain tilaajille
  5. Valitse JULKAISE.

Kanavan nimen ja kuvauksen käännös

Voit kääntää kanavasi nimen ja kuvauksen ja siten tavoittaa videoillasi katsojia eri puolilta maailmaa.
  1. Kirjaudu YouTube Studioon.
  2. Valitse vasemmasta valikosta Yksilöinti ja sitten Perustiedot ja sitten LISÄÄ KIELI.
  3. Valitse Alkuperäinen kieli ja sitten Käännöksen kieli.
  4. Lisää kanavan nimen ja kuvauksen käännökset.
  5. Klikkaa VALMIS.

Kanavan URL-osoite

Kanavan URL-osoite on tavallinen URL-osoite, jollainen kaikilla YouTube-kanavilla on käytössä. Se sisältää yksilöllisen kanavatunnuksesi, joka on URL-osoitteen lopussa oleva numero- ja kirjainsarja.
Kanavaprofiilin linkit
Voit lisätä kanavan etusivulle enintään 14 linkkiä, kunhan ne ovat ulkoisia linkkejä koskevan käytäntömme mukaisia. Ensimmäinen linkki näkyy profiiliosiossa tilauspainikkeen lähellä, ja yleisö saa halutessaan loput linkit näkyviin. Lue lisää linkkien jakamisesta yleisölle.
  1. Kirjaudu YouTube Studioon.
  2. Valitse vasemmasta valikosta Yksilöinti ja sitten Perustiedot.
  3. Valitse Linkit-kohdasta Lisää linkki ja lisää sivuston nimi ja URL-osoite.
  4. Valitse JULKAISE.
Yhteystiedot
Voit lisätä kanavallesi yhteystiedot kaupallisia tiedusteluja varten.
  1. Kirjaudu YouTube Studioon.
  2. Valitse vasemmasta valikosta Yksilöinti ja sitten Perustiedot.
  3. Kirjoita alareunaan sähköpostiosoitteesi.
  4. Valitse JULKAISE.

Kanavan perustietojen muuttaminen

Katso seuraava YouTube Creators ‑kanavan video, jossa kerrotaan, miten voit muuttaa kanavasi nimeä, kuvausta, käännöksiä ja linkkejä.

Customize Your Channel Branding & Layout: Add a Profile Picture, Banner, Trailer, Sections, & more!

Tilaa YouTube Creators ‐kanava, niin kuulet tuoreimmat uutiset, päivitykset ja vinkit.