YouTube-kanavan perustietojen muuttaminen

Voit muuttaa YouTube-kanavasi perustietoja, kuten nimeä, kuvausta, käännöksiä ja linkkejä.

Nimi

Voit muuttaa YouTube-kanavasi nimeä, kunhan vain noudatat yhteisösääntöjä. Nimen muuttamisen jälkeen voi kulua muutama päivä ennen kuin uusi nimi näkyy kaikkialla YouTubessa. Jos muutat YouTube-kanavasi nimeä ja kuvaa, muutos näkyy vain YouTubessa. Voit muuttaa Google-tilisi nimeä ja kuvaa täältä (muutos ei vaikuta YouTube-kanavasi nimeen).

Huom. Voit vaihtaa kanavan nimen kahdesti 14 päivän aikana. Jos vaihdat nimen, menetät vahvistusmerkkisi. Lue lisää.

YouTuben iPhone- ja iPad-sovellus

1. Napauta profiilikuvaasi .
  2. Napauta Oma kanava .
  3. Napauta kanavan kuvauksen alta Muokkaa .
  4. Napauta nimen vierestä Muokkaa ja lisää kanavan uusi nimi. Valitse sitten TALLENNA.

YouTube Studion iPhone- ja iPad-sovellus

1. Napauta profiilikuvaasi .
  2. Napauta Muokkaa kanavan profiilia.
  3. Napauta nimen tai kuvauksen vierestä Muokkaa ja lisää kanavan uusi nimi. Valitse sitten TALLENNA.

Tunnus

Tunnus on yksilöllinen tunniste, jonka avulla sinun on helpompi päästä näkyviin YouTubessa.

Huom. Voit muuttaa tunnusta kahdesti 14 päivän aikana.

YouTuben iPhone- ja iPad-sovellus

1. Napauta profiilikuvaasi .
  2. Napauta Oma kanava .
  3. Napauta Muokkaa kanavaa .
  4. Etsi tunnuksesi Tunnus-kohdasta.
  5. Jos haluat vaihtaa tunnusta, napauta oikealta Muokkaa .
  6. Kirjoita uusi tunnus vanhan tilalle.
    • Jos tunnus on jo käytössä, saat ehdotuksen samankaltaisesta tunnuksesta.
  7. Vahvista tunnus valitsemalla Tallenna.

YouTube Studion iPhone- ja iPad-sovellus

1. Napauta profiilikuvaasi .
  2. Napauta Muokkaa kanavan profiilia.
  3. Valitse tunnuksen vierestä Muokkaa .
  4. Valitse Tallenna.

Kanavan URL-osoite

YouTuben iPhone- ja iPad-sovellus
Kanavan URL-osoite on tavallinen URL-osoite, jollainen kaikilla YouTube-kanavilla on käytössä. Se sisältää yksilöllisen kanavatunnuksesi, joka on URL-osoitteen lopussa oleva numero- ja kirjainsarja. Voit tarkistaa ja kopioida kanavasi URL-osoitteen YouTube- ja YouTube Studio ‐sovelluksesta.

Kuvaus

Voit muuttaa YouTube-kanavasi kuvausta, kunhan se on yhteisösääntöjen mukainen. Kuvaus näkyy kanavan otsikossa.

YouTuben iPhone- ja iPad-sovellus

1. Napauta profiilikuvaasi .
  2. Napauta Oma kanava .
  3. Napauta kanavan kuvauksen alta Muokkaa .
  4. Napauta nimen vierestä Muokkaa ja kirjoita uusi kuvaus. Valitse sitten TALLENNA.

YouTube Studion iPhone- ja iPad-sovellus

1. Napauta profiilikuvaasi .
  2. Napauta Muokkaa kanavan profiilia.
  3. Napauta nimen tai kuvauksen vierestä Muokkaa ja lisää uusi kuvaus. Valitse sitten TALLENNA.

Pronominien lisääminen ja muuttaminen

Voit lisätä pronominit kanavallesi niin, että ne näkyvät kanavasivullasi. Voit valita, näkyvätkö pronominit kaikille vai vain tilaajille.
Pronominit ovat tärkeä osa henkilökohtaista identiteettiä ja itsensä ilmaisua. Joillain oikeudenkäyttöalueilla on sukupuolen ilmaisuun liittyviä lakeja. Pidä paikalliset lait mielessä, kun käytät julkista pronominiominaisuutta YouTubessa.
Pronominit eivät välttämättä ole saatavilla kanavasivullasi. Pyrimme kuitenkin ottamaan ominaisuuden käyttöön useammilla alueilla ja kielillä.
Huom. Pronominiominaisuus ei ole käytettävissä Workspace-tileillä tai valvotuilla tileillä.

YouTuben iPhone- ja iPad-sovellus

1. Napauta profiilikuvaasi ja sitten Oma kanava .
  2. Napauta kanavan kuvauksen alta Muokkaa Muokkaa asetusta, kynäkuvake.
  3. Napauta Pronominit-kohdan vierestä Muokkaa Muokkaa asetusta, kynäkuvake ja sitten Lisää pronomini .
  4. Ala kirjoittaa pronomineja ja valitse esille tulevista sopivimmat. Voit lisätä enintään neljä pronominia.
    1. Voit muokata valintoja ja poistaa pronomineja napauttamalla niiden vierestä .
  5. Valitse toinen vaihtoehdoista (kuka voi nähdä pronominisi):
    1. Näkyy kaikille
    2. Vain tilaajille
  6. Napauta Tallenna.

Kanavaprofiilin linkit

Voit lisätä kanavan etusivulle enintään 14 linkkiä, kunhan ne ovat ulkoisia linkkejä koskevan käytäntömme mukaisia. Ensimmäinen linkki näkyy profiiliosiossa tilauspainikkeen yläpuolella, ja yleisö saa halutessaan loput linkit näkyviin. Lue lisää linkkien jakamisesta yleisölle.

1. Avaa YouTube Studio ‑sovellus .
  2. Valitse oikeasta yläkulmasta profiilikuvasi .
  3. Napauta kanavan kuvauksen vierestä Muokkaa Muokkaa asetusta, kynäkuvake.
  4. Napauta Linkit-kohdasta Muokkaa Muokkaa asetusta, kynäkuvake.
  5. Valitse Lisää ja lisää sivuston nimi ja URL-osoite.
  6. Napauta Valmis ja sitten Tallenna.

Yksityisyys

YouTuben iPhone- ja iPad-sovellus
Voit halutessasi pitää kaikki tilauksesi yksityisinä.