Kanavan perustietojen muuttaminen

Voit muuttaa kanavasi perustietoja, kuten kanavan nimeä ja kuvausta, käännöksiä ja linkkejä.

Kanavan nimen ja kuvauksen muuttaminen

Voit tehdä muutoksia kanavasi nimeen ja kuvaukseen, jotta katsojat pysyvät ajan tasalla. Jos muutat kanavan nimeä, muutokset näkyvät myös Google-tililläsi.

Huom. Jos oppilaitos tai yritys ylläpitää tiliäsi, sinun kannattaa ottaa yhteys järjestelmänvalvojaasi, jotta voit muuttaa kanavasi nimen.
  1. Kirjaudu YouTube Studioon.
  2. Valitse vasemmasta valikosta Yksilöinti ja sitten Perustiedot.
  3. Valitse Muokkaa  päivittääksesi kanavan nimen.
  4. Kirjoita kanavan uusi kuvaus.
  5. Valitse Julkaise.

Eri nimen käyttäminen YouTubessa ja Google-tilillä

Jos haluat käyttää YouTubessa eri nimeä kuin Google-tililläsi, voit luoda bränditilin ja yhdistää sen kanavaasi. Katso lisätietoja bränditilin luomisesta. Yhdistä sitten YouTube-kanavasi bränditiliin.

Kanavan nimen ja kuvauksen kääntäminen

Voit kääntää kanavasi nimen ja kuvauksen ja siten tavoittaa videoillasi katsojia eri puolilta maailmaa.
  1. Kirjaudu YouTube Studioon.
  2. Valitse vasemmasta valikosta Yksilöinti ja sitten Perustiedot ja sitten LISÄÄ KIELI.
  3. Valitse Alkuperäinen kieli ja sitten Käännöksen kieli.
  4. Lisää kanavan nimen ja kuvauksen käännökset.
  5. Klikkaa VALMIS.

Linkkien lisääminen bannerikuvaan

Voit lisätä enintään viisi linkkiä kanavasi etusivulle. Linkit näkyvät tietokoneen käyttäjille bannerikuvassa.
  1. Kirjaudu YouTube Studioon.
  2. Valitse vasemmasta valikosta Yksilöinti ja sitten Perustiedot.
  3. Valitse Lisää linkki ja lisää linkin nimi ja URL-osoite.
  4. Klikkaa Bannerissa näkyvät linkit ja valitse haluamasi linkit.
  5. Valitse Julkaise.
Yhteystietojen lisääminen
Voit lisätä kanavallesi yhteystiedot, joiden kautta sinulle voi lähettää kaupallisia tiedusteluja.
  1. Kirjaudu YouTube Studioon.
  2. Valitse vasemmasta valikosta Yksilöinti ja sitten Perustiedot.
  3. Lisää sähköpostiosoitteesi alareunaan.
  4. Valitse JULKAISE.