Gestionar la informació bàsica d'un canal de YouTube

Pots gestionar la informació bàsica del teu canal de YouTube, com ara el nom, la descripció, les traduccions i els enllaços.

Nom

Pots canviar el nom del teu canal de YouTube, però assegura't que compleixi les directrius de la comunitat. Un cop hagis canviat el nom, pot tardar uns dies a actualitzar-se i mostrar-se a YouTube. Si canvies el nom i la foto del teu canal de YouTube, només serà visible a YouTube. Pots canviar el nom i la foto del teu Compte de Google aquí (això no afectarà el nom del teu canal de YouTube).

Nota: pots canviar el nom del teu canal dues vegades en un període de 14 dies. Si canvies el nom, la insígnia de verificació se suprimirà. Obtén més informació.

Aplicació YouTube per a Android

1. Toca la teva foto de perfil .
  2. Toca El teu canal .
  3. A sota de la descripció del canal, toca Edita .
  4. Al costat del teu nom, toca Edita , introdueix el nom del canal actualitzat i, a continuació, fes clic a DESA.

Aplicació YouTube Studio per a Android

1. Toca la teva foto de perfil .
  2. Toca Edita el perfil del canal.
  3. Al costat del teu nom o de la descripció, toca Edita , introdueix el nom del canal actualitzat i, a continuació, fes clic a DESA.

Identificador

Un identificador t'identifica de manera inequívoca i et permet establir i mantenir la teva presència distintiva a YouTube més fàcilment.

Nota: pots canviar l'identificador dues vegades en un període de 14 dies.

Aplicació YouTube per a Android

1. Toca la teva foto de perfil .
  2. Toca El teu canal .
  3. Toca Edita el canal .
  4. A la secció Identificador, cerca l'identificador.
  5. Per canviar l'identificador, toca Edita a la dreta.
  6. Escriu per canviar l'identificador existent.
    • Si el que vols no està disponible, se'n suggerirà un de similar.
  7. Fes clic a Desa per confirmar l'identificador.

Aplicació YouTube Studio per a Android

1. Toca la teva foto de perfil .
  2. Toca Edita el perfil del canal.
  3. Al costat de l'identificador, toca Edita .
  4. Fes clic a Desa.

URL del canal

Aplicació YouTube per a Android
L'URL del canal és l'URL estàndard que utilitzen els canals de YouTube. Inclou l'ID de canal únic; és a dir, els números i les lletres del final de l'URL. Pots veure i copiar l'URL del teu canal a l'aplicació YouTube i YouTube Studio.

Descripció

Pots canviar la descripció del teu canal de YouTube, però assegura't que compleixi les directrius de la comunitat. Pots accedir a la descripció a la capçalera del canal.

Aplicació YouTube per a Android

1. Toca la teva foto de perfil .
  2. Toca El teu canal .
  3. A sota de la descripció del canal, toca Edita .
  4. Al costat del teu nom, toca Edita , introdueix la descripció actualitzada i, a continuació, toca DESA.

Aplicació YouTube Studio per a Android

1. Toca la teva foto de perfil .
  2. Toca Edita el perfil del canal.
  3. Al costat del teu nom o de la descripció, toca Edita , introdueix la descripció actualitzada i, a continuació, toca DESA.

Afegir o canviar els pronoms

Pots afegir pronoms al teu canal perquè es mostrin a la pàgina del canal. Pots decidir si vols que es mostrin per a tothom o només per als teus subscriptors.
Els pronoms són una part fonamental de la identitat i l'expressió personals. Algunes jurisdiccions tenen lleis relacionades amb l'expressió de gènere. Tingues en compte la legislació local quan utilitzis aquesta funció pública opcional a YouTube.
Si els pronoms no estan disponibles a la pàgina del teu canal, és perquè estem treballant per ampliar aquesta funció a més països i regions i a més idiomes.
Nota: la funció de pronoms no està disponible per als comptes supervisats o de Workspace.

Aplicació YouTube per a Android

1. Toca la teva foto de perfil i després El teu canal .
  2. A sota de la descripció del canal, toca Edita Opció de configuració d'edició (icona de llapis).
  3. Al costat de la secció Pronoms, toca Edita Opció de configuració d'edició (icona de llapis) i després Afegeix un pronom .
  4. Comença a introduir els pronoms i selecciona els que siguin rellevants per a tu. Pots afegir-ne fins a quatre.
    1. Per editar les teves seleccions, toca al costat d'un dels pronoms per suprimir-lo.
  5. Selecciona qui pot veure els pronoms:
    1. Tothom a YouTube, o
    2. Només els meus subscriptors.
  6. Toca Desa.

Enllaços del perfil del canal

Pots mostrar fins a 14 enllaços a la pestanya Inici del teu canal, però assegura't que compleixin la política d'enllaços externs. El primer enllaç es mostrarà de manera destacada a la secció del perfil que hi ha a sobre del botó de subscripció, mentre que la resta d'enllaços es mostraran quan el públic faci clic per veure'n més. Obtén més informació sobre com pots compartir enllaços amb el teu públic.

1. Obre l'aplicació YouTube Studio .
  2. A la part superior dreta, toca la foto de perfil .
  3. Al costat de la descripció del canal, toca Edita Opció de configuració d'edició (icona de llapis).
  4. A "Enllaços", toca Edita Opció de configuració d'edició (icona de llapis).
  5. Toca Afegeix i introdueix el títol i l'URL del lloc web.
  6. Toca Fet i després Desa.

Privadesa

Aplicació YouTube per a Android
Pots optar per mantenir les teves subscripcions privades.