Administrer din YouTube-kanals grundlæggende oplysninger

Du kan administrere grundlæggende oplysninger om din YouTube-kanal som f.eks. kanalnavn og -beskrivelse, oversættelser og links.

Navn

Du kan ændre din YouTube-kanals navn. Du skal blot sørge for at følge vores retningslinjer for fællesskabet. Når du har ændret navnet, kan der gå et par dage, før det nye navn opdateres og vises på hele YouTube. Hvis du ændrer navnet og billedet på din YouTube-kanal, vil det kun være synligt på YouTube. Du kan ændre navnet og billedet på din Google-konto her (uden at det ændrer navnet på din YouTube-kanal).

Bemærk! Du kan ændre dit kanalnavn to gange inden for en periode på 14 dage. Hvis du ændrer dit navn, fjernes dit verificeringsbadge. Få flere oplysninger.
  1. Log ind på YouTube Studio.
  2. I menuen til venstre skal du vælge Tilpasning og så Grundlæggende oplysninger.
  3. Angiv dit nye kanalnavn.
  4. Klik på UDGIV.

Choosing Your YouTube Channel Name

Kaldenavn

Et kaldenavn er et unikt id, der gør det nemmere for dig at etablere og vedligeholde en særskilt tilstedeværelse på YouTube.

Bemærk! Du kan ændre dit kaldenavn to gange inden for en periode på 14 dage.

1. Log ind på YouTube Studio.
  2. I menuen til venstre skal du vælge Tilpasning og så Grundlæggende oplysninger.
  3. Du kan se eller ændre dit kaldenavn under Kaldenavn.
  4. Hvis du ændrer dit kaldenavn, skal du klikke på UDGIV for at bekræfte det.

Beskrivelse

Du kan ændre din YouTube-beskrivelse. Du skal blot sørge for at følge vores retningslinjer for fællesskabet. Du kan se din beskrivelse i kanalheaderen.
  1. Log ind på YouTube Studio.
  2. I menuen til venstre skal du vælge Tilpasning og så Grundlæggende oplysninger.
  3. Angiv din nye kanalbeskrivelse.
  4. Klik på UDGIV.
tips til videobeskrivelser til youtubere.

Tilføj eller rediger dine pronomener

Du kan føje dine pronomener til din kanal, så de vises på din kanalside. Du kan vælge, om du vil vise dine pronomener til alle eller kun til dine abonnenter.
Pronomener er en vigtig del af ens personlige identitet og selvudtryk. Nogle jurisdiktioner har love vedrørende kønsudtryk. Husk lokale love, når du bruger denne offentlige funktion, der kan tilvælges på YouTube.
Det kan ske, at pronomener ikke er tilgængelige på din kanalside, men vi arbejder på at udvide funktionen til flere lande/regioner og sprog.
Bemærk! Pronomenfunktionen er ikke tilgængelig for Workspace-konti eller forældrestyrede konti.
  1. Log ind på YouTube Studio.
  2. I menuen til venstre skal du vælge Tilpasning og så Grundlæggende oplysninger og så TILFØJ PRONOMENER .
  3. Begynd at indtaste dine pronomener, og vælg dem, der er relevante for dig. Du kan tilføje op til fire pronomener.
    1. Du kan redigere dine valg ved at klikke på ud for et af dine pronomener for at fjerne det.
  4. Vælg, hvem der kan se dine pronomener:
    1. Kan ses af alle
    2. Kan kun ses af mine abonnenter
  5. Klik på UDGIV.

Oversættelse af kanalnavn og -beskrivelse

Du kan tilføje oversættelser af dit kanalnavn og din kanalbeskrivelse, så dine videoer kan nå ud til et globalt publikum.
  1. Log ind på YouTube Studio.
  2. Vælg Tilpasning og så Grundlæggende oplysninger og så TILFØJ SPROG i menuen til venstre.
  3. Vælg Originalsprog, og vælg derefter Oversættelsessprog.
  4. Angiv oversættelserne af dit kanalnavn og din kanalbeskrivelse.
  5. Klik på UDFØR.

Kanalwebadresser

Din kanalwebadresse er den standardwebadresse, der bruges til YouTube-kanaler. Den anvender dit unikke kanal-id, som er tallene og bogstaverne i slutningen af webadressen.
Links til kanalprofiler
Du kan vise op til 14 links på fanen Start på din kanal, men sørg for, at de følger vores politik for eksterne links. Dit første link vises tydeligt i profilsektionen tæt på knappen Abonner, og dine resterende links bliver vist, når dine seere klikker for at se flere links. Få flere oplysninger om at dele links med dine seere.
  1. Log ind på YouTube Studio.
  2. I menuen til venstre skal du vælge Tilpasning og så Grundlæggende oplysninger.
  3. Klik på Tilføj link under Links, og angiv titlen og webadressen for dit website.
  4. Klik på UDGIV.
Kontaktoplysninger
Du kan føje kontaktoplysninger til din kanal, så andre kan se, hvordan de kan kontakte dig, hvis de har spørgsmål om din virksomhed.
  1. Log ind på YouTube Studio.
  2. I menuen til venstre skal du vælge Tilpasning og så Grundlæggende oplysninger.
  3. Nederst skal du angive din mailadresse.
  4. Klik på UDGIV.

Se, hvordan du administrerer din kanals grundlæggende oplysninger

I denne video fra YouTube Creators-kanalen kan du se, hvordan du skifter dit kanalnavn, din kanalbeskrivelse, oversættelser og links.

Customize Your Channel Branding & Layout: Add a Profile Picture, Banner, Trailer, Sections, & more!

Abonner på YouTube Creators-kanalen for at få de seneste nyheder, opdateringer og tips.