We're currently experiencing high contact volumes. If you contact us, you may notice longer than normal wait times.

Utilitzar el xat en directe durant una transmissió en directe o una estrena

El xat en directe et permet tenir interaccions en temps real amb els espectadors durant les transmissions en directe i les estrenes. Per veure el xat en directe, fes clic a la fletxa avall que hi ha a la part superior del menú del xat i selecciona Xat destacat o Tot el xat.

Obtén més informació sobre el xat en directe o modera el teu xat en directe.

Preguntes i respostes en directe

Subscriu-te al canal YouTube Creators per rebre les novetats, els consells i les notícies més recents.

Fixar missatges

Pots fixar un missatge teu o el d'un espectador al xat en directe. Els missatges fixats es mostren a sota dels Super Chats. Per fixar un missatge:

1. Ves a la finestra del xat durant una transmissió en directe o una estrena.
  2. Cerca un missatge del xat en directe, que pot ser teu, i toca Més o fes-hi clic.
  3. Toca Fixa o fes-hi clic.

No pots fixar més d'un missatge alhora. Per substituir un missatge fixat, només has de fixar-ne un altre. Ets l'única persona que pot fixar missatges (ni els moderadors ni els espectadors tenen aquesta opció).

Per deixar de fixar un missatge, fes clic a Més en un missatge fixat i després No fixis.

Activar o desactivar les reaccions

Pots activar o desactivar les reaccions durant una transmissió en directe a la Sala de control en directe. Pots canviar aquesta opció de configuració en qualsevol moment durant la reproducció.

1. En un ordinador, ves a YouTube Studio.
  2. A la part superior dreta, fes clic a CREA i després Emet en directe .
  3. A la Sala de control en directe, fes clic a la pestanya "Reproducció".
  4. Fes clic a Edita i després Personalització.
  5. Selecciona Reaccions.
  6. Activa o desactiva l'opció de configuració.

Crear una enquesta en directe

1. A la part inferior de la finestra del xat, toca Crea una enquesta .
  2. Crea l'enquesta.
  3. Selecciona Pregunta a la teva comunitat.

Per finalitzar una enquesta i veure'n els resultats al xat, toca Finalitza l'enquesta al bàner que hi ha a la part superior del xat.

Iniciar una sessió de preguntes i respostes en directe

Les sessions de preguntes i respostes en directe et permeten cercar i seleccionar preguntes al xat en directe per respondre als teus espectadors. Per iniciar una sessió de preguntes i respostes en directe:

1. Programa o inicia una transmissió en directe o una estrena.
  2. A la part inferior de la finestra del xat, fes clic a i després Inicia una sessió de preguntes i respostes.
  3. Afegeix una sol·licitud i fes clic a Inicia una sessió de preguntes i respostes.

Respondre a preguntes del xat

Un cop hagis iniciat una sessió de preguntes i respostes en directe, es mostrarà la llista de preguntes a la finestra del xat. Per respondre a una pregunta:

1. Selecciona una pregunta de la llista de preguntes.
  2. Fes clic a Menú i després Selecciona una pregunta. La pregunta es fixarà a la part superior de la finestra del xat i els teus espectadors la podran veure.
  3. Fes clic a Tanca per suprimir el bàner d'una pregunta de la finestra del xat.

Finalitzar una sessió de preguntes i respostes en directe

Per finalitzar la sessió de preguntes i respostes en directe, fes clic a Finalitza la sessió de preguntes i respostes a la part superior del xat. Totes les preguntes sense respondre de la llista se suprimiran, i les sessions de preguntes i respostes en directe estaran disponibles a la reproducció del xat.

• Per suprimir una pregunta que has enviat i que no s'ha fixat als xats, ves a La meva activitat.
  • Per suprimir preguntes que s'han fixat a la finestra del xat, fes clic a Menú i després Suprimeix.

Inserir un xat en directe

Durant una transmissió en directe, pots inserir un xat en directe al teu lloc web mitjançant un iframe. No es poden inserir xats en directe en llocs web per a mòbils.

1. Obtén l'identificador de vídeo de la transmissió en directe des de l'URL de la pàgina de visualització.
  2. Obtén l'URL del domini del lloc web en què vols inserir el xat.
  3. Combina l'URL inserit de la manera següent: https://www.youtube.com/live_chat?v=12345&embed_domain=www.example.com.

Aquest és l'URL per al teu iframe. El paràmetre "embed_domain" ha de coincidir amb l'URL de la pàgina en què vols inserir el xat. Si són diferents, el xat inserit no s'obrirà.

• URL de vídeo: si l'URL és youtube.com/watch?v=12345, l'identificador de vídeo és "12345".
  • URL de domini: si vols inserir un xat a www.exemple.com/youtube_chat, el domini d'inserció és "www.exemple.com".