Markedsfør en direktesending

Du kan få flere seere ved å markedsføre sendingen din. Her er noen tips som kan hjelpe deg med å komme i gang.

Før sendingen

• Lag en kanaltrailer eller appetittvekker som reklame for sendingen.
  • Del linken til direktesendingen minst 48 timer i forveien.
  • Knytt kontoene dine på sosiale medier til kanalen, slik at det blir enklere å dele innhold.
  • Bygg inn nettadressen på nettstedet ditt, og send linkene til blogger som kanskje vil vise innholdet ditt.
  • Opprett en Direkte-modul der du kan vise kommende og aktive direktesendinger på kanalen din.
  • Legg til et tilknyttet nettsted. Med dette nettstedet blir det enklere for oss å forbedre kvaliteten på søkeresultater og bekrefte at kanalen din representerer merkevaren din på YouTube.
  • Bruk optimaliseringsteknikker for kanalen din og videoene dine.

Underveis i sendingen

• Lag klipp med høydepunkter fra sendingen mens den fortsatt pågår.
  • Merk: Abonnentene kan bli varslet om de offentlige direktesendingene dine i Startside-feeden sin.
  • Merk: Abonnentene finner direktesendingen i Videoer du kan se etterpå-området.
  • Du kan også oppdatere kanalgrafikken for å inkludere navn, dato og klokkeslett for direktesendingen.

Etter sendingen

• Legg ut et arkiv med direktesendingen så snart den er over.
  • Organiser de arkiverte videoene og høydepunktvideoene i spillelister.