Striimin mainostaminen

Perinteiset livestriimaustyökalumme poistuvat pian käytöstä. Kokeile uutta live‑tapahtumien hallintaa, joka kokoaa yhteen kaikki perinteiset tietokoneella käytettävät livestriimaustyökalut uusilla ja parannetuilla ominaisuuksilla varustettuna. Katso lisätietoja

Mainostamalla tapahtumaa voit saavuttaa suuremman yleisön. Seuraavien vinkkien avulla pääset alkuun.

Ennen tapahtumaa

• Mainosta tapahtumaa luomalla kanavan esittelyvideo tai ennakkovideo.
  • Jaa striimauslinkki vähintään 48 tuntia ennen lähetyksen alkua.
  • Helpota jakamista yhdistämällä sosiaalisen median tilisi kanavaasi.
  • Luo oma julkaisu tilaajillesi ja sosiaalisen median sivustoille. Viesti ja tapahtuman linkki julkaistaan, kun julkinen tapahtuma alkaa.
  • Jos käytät Striimaa nyt ‑toimintoa, voit jakaa pysyvän linkin eri somepalveluissa. Linkki on muotoa youtube.com/käyttäjä/[kanavan_nimi]/live.
  • Upota URL-osoite verkkosivustollesi ja lähetä linkit blogeihin, jotka ehkä haluaisivat esittää sisältöäsi.
  • Luo Live-tapahtumien osio, jossa voit näyttää kanavasi tulevat ja käynnissä olevat tapahtumat.
  • Lisää yhdistetty sivusto. Tämän avulla voimme parantaa hakutulosten laatua ja vahvistaa kanavasi olevan brändisi virallinen edustaja YouTubessa.
  • Käytä optimointitekniikoita kanavallasi ja videoissasi.

Tapahtuman aikana

• Suosittele tapahtumaa kanavasi uusille kävijöille.
  • Luo kohokohta tapahtumasta, kun striimaus on käynnissä.
  • Huom. Tilaajat voivat saada ilmoituksen julkisista tapahtumistasi omaan etusivun syötteeseensä.
  • Tilaajat näkevät striimin Mitä katsoa seuraavaksi ‑osiossa.
  • Voit myös päivittää kanavan kuvan ja lisätä siihen tapahtuman nimen, päivämäärän ja esitysajan.

Tapahtuman jälkeen

• Julkaise suoran lähetyksen arkistoversio mahdollisimman pian lähetyksen päättymisen jälkeen.
  • Järjestä kohokohtaleikkeet soittolistoiksi ja arkistoi ne.