Promocionar una transmissió en directe

Si promociones un esdeveniment, pots atraure un públic més ampli. A continuació t'oferim alguns consells inicials.

Abans de l'esdeveniment

• Crea un tràiler del canal o un anunci d'intriga i ajuda a promocionar l'esdeveniment.
  • Comparteix l'enllaç de la transmissió com a mínim 48 hores abans que comenci.
  • Connecta els comptes dels teus mitjans socials al teu canal per compartir l'esdeveniment amb facilitat.
  • Insereix l'URL al teu lloc web i envia els enllaços als blogs que puguin estar interessats a mostrar el teu contingut.
  • Crea una secció En directe per mostrar els esdeveniments en directe actuals i futurs del teu canal.
  • Afegeix un lloc web associat. Aquest lloc web ens ajudarà a millorar la qualitat dels resultats de cerca i verificar el teu canal com a representació oficial de la teva marca a YouTube.
  • Aplica tècniques d'optimització al teu canal i als teus vídeos.

Durant l'esdeveniment

• Crea clips de moments destacats de l'esdeveniment mentre l'estiguis emetent.
  • Nota: els subscriptors poden rebre una notificació dels teus esdeveniments públics al seu feed de la pàgina d'inici.
  • Nota: els subscriptors trobaran la transmissió en directe a la secció Recomanacions per a després.
  • També pots actualitzar la teva imatge del bàner per incloure-hi el nom, la data i l'hora de l'esdeveniment.

Després de l'esdeveniment

• Publica un arxiu de l'esdeveniment en directe poc després que finalitzi.
  • Organitza l'arxiu i els clips dels moments destacats en llistes de reproducció.