Bevorder jou regstreekse stroom

As jy ’n geleentheid bevorder, kan jy ’n groter gehoor lok. Hier is ’n paar wenke om jou te help begin.

Voor die geleentheid

• Skep ’n kanaallokprent of uitlokvideo en help om die geleentheid te bevorder.
  • Deel jou stroomskakel ten minste 48 uur voor jy regstreeks gaan.
  • Koppel jou sosialemediarekeninge aan jou kanaal om maklik te kan deel.
  • Bed die URL in op jou webwerf en stuur die skakels na blogs wat moontlik jou inhoud sal wil wys.
  • Skep ’n Regstreeksafdeling om komende en regstreekse geleenthede op jou kanaal te wys.
  • Voeg ’n geassosieerde webwerf by. Hierdie webwerf sal ons help om die gehalte van soekresultate te verbeter en jou kanaal as die amptelike voorstelling van jou handelsmerk op YouTube te verifieer.
  • Pas optimeringtegnieke op jou kanaal en video’s toe.

Tydens die geleentheid

• Skep hoogtepuntvideosnitte van die geleentheid terwyl dit nog regstreeks is.
  • Let wel: Intekenare sal dalk ’n kennisgewing van jou publieke geleenthede in hul tuisbladstroom kry.
  • Let wel: Intekenare sal die regstreekse stroom in die area vir Wat om volgende te kyk kry.
  • Jy kan ook jou banierprent opdateer met die geleentheidnaam, -datum en -tyd.

Na afloop van die geleentheid

• Plaas ’n argief van die regstreekse geleentheid kort ná dit klaar is.
  • Organiseer die argief en hoogtepuntvideosnitte in snitlyste.