YouTube Studiossa liikkuminen

YouTube Studio on sisällöntuottajien koti. Siellä voit ylläpitää ja kehittää kanavaasi, pitää yhteyttä yleisöön ja ansaita rahaa – kaikki tämä yhdessä paikassa.

Huom. Voit laittaa tumman teeman päälle YouTube Studiossa.

YouTube Studion käyttäminen

Tilaa YouTube Creators ‐kanava, niin kuulet tuoreimmat uutiset, päivitykset ja vinkit.

Kanavan ylläpito

YouTube Studion Android-sovellus

1. Avaa YouTube Studio ‑sovellus .

Voit käyttää video- ja kanavatyökaluja alavalikosta.

• Hallintapaneeli: Näet yhteenvedon kanavasi tilastoista, sisällöstä ja kommenteista.
  • Sisältö: Näet kanavasi videot, Shorts-videot, livestriimit ja soittolistat. Voit esimerkiksi muuttaa videoiden tietoja ja tarkistaa videoiden rajoitukset.
  • Tilastot: Seuraa kanavasi ja videoidesi tuloksia YouTuben Tilastojen mittareiden ja raporttien avulla.
  • Kommentit: Lue videoidesi kommentteja ja vastaa niihin.
  • Ansaitse: Jos olet mukana YouTube-kumppaniohjelmassa, voit muuttaa kaupallistamisasetuksia.

How to Use the YouTube Studio Mobile App

Katso sisällöntuottajille tarkoitetut videolaitteistovinkit ja vinkkejä videoiden kuvaamiseen.

Käyttövinkkejä

Ajan tasalla pysyminen

Ohjeet ja tuki

Napauta profiilikuvaasi ja sitten Ohjekeskus .

Palautteen lähettäminen

Napauta profiilikuvaasi ja sitten Lähetä palautetta.