Fakturering-siden din i Google Ads

Merk: Veiledningen nedenfor er en del av den nye Google Ads-brukeropplevelsen. Du kan bruke den forrige utformingen ved å klikke på utseendeikonet og velge Bruk den forrige utgaven. Hvis du fortsatt bruker den forrige versjonen av Google Ads, kan du gjennomgå kartet over kontoen eller bruke søkefeltet øverst i Google Ads-navigasjonspanelet til å finne siden du søker etter.

På Fakturering-fanen Faktureringsikon i navigasjonsmenyen til venstre kan du betale for annonseringskostnadene dine og administrere faktureringen.

På denne siden finner du enkel navigering, filtreringsalternativer og sammendrag av alle de viktige fakturerings- og betalingsopplysningene dine.

Du kan blant annet gjøre følgende:

Gå til Google Ads