Livestriimauksen aloittaminen

Livestriimauksen avulla voit olla yhteydessä yleisöösi reaaliajassa esimerkiksi videon tai chatin kautta.

Näin livestriimit toimivat YouTubessa

1. Ota livestriimaus käyttöön

Livestriimaus edellyttää, että kanavallasi ei ole livestriimauksen rajoituksia viimeisen 90 päivän ajalta ja että kanavasi on vahvistettu.

1. Siirry YouTubeen.
  2. Klikkaa oikeasta yläkulmasta Luo ja sitten Aloita live-lähetys.
  3. Jos et ole vielä vahvistanut tiliäsi, tee se nyt näytön ohjeiden mukaisesti.
  4. Ensimmäisen livestriimin käynnistäminen voi kestää enintään 24 tuntia. Kun toiminto on kerran aktivoitu, jatkossa striimaus alkaa heti.

2. Valitse striimaustapa

Striimata voi kolmella eri tavalla: mobiililaitteella, verkkokameralla tai enkooderilla. Valitse sisällöllesi sopivin tapa.

Mobiililaite

Sopii vloggaamiseen ja nopeisiin päivityksiin puhelimella tai tabletilla.

Tarvitset 1 000 tilaajaa ja puhelimen tai tabletin, jossa on kamera.

Opi striimaamaan mobiililaitteella.

Verkkokamera

Nopeaan livestriimaukseen tietokoneella.

Tarvitset tietokoneen ja verkkokameran.

Opi striimaamaan verkkokameralla.

Enkooderi

Enkooderien avulla voit striimata pelikuvaa ja peittokuvia sekä käyttää ulkoisia laitteita, kuten esivahvistimia, mikrofoneja ja kameroita. Tätä striimaustapaa käytetään yleensä pelistriimeissä, urheilutapahtumissa, konserteissa ja konferensseissa.

Opi striimaamaan enkooderilla.

Striimattava sisältö

Kaiken livenä striimattavan sisällön on oltava yhteisön sääntöjen ja palveluehtojen mukaista. Jos ilmoitat striimaavasi yhteisön sääntöjä rikkovaa sisältöä, voimme asettaa livestriimille ikärajoituksen tai poistaa sen. YouTube pidättää myös oikeuden rajoittaa sisällöntuottajan striimausoikeutta harkintansa mukaan.

Jos livestriimille asetetaan rajoitus, tilillesi voidaan myös antaa varoitus, joka estää sinua striimaamasta sisältöä livenä kolmeen kuukauteen. Jos livestriimaus on estetty tililläsi, et saa käyttää livestriimausta YouTubessa millään muullakaan kanavalla niin kauan kuin esto on voimassa. Eston rikkominen tulkitaan palveluehtojemme mukaiseksi ehtojen kiertämiseksi ja voi johtaa tilisi sulkemiseen.