YouTuben mainostusmuodot

Videoidesi yhteydessä voidaan näyttää useita eri mainostyyppejä, kun olet laittanut videon kaupallistamisen päälle.

Mainosmuoto Sijoittelu Alusta Tekniset tiedot
Display-mainokset

Näytetään videosuosituksen oikealla puolella ja videoehdotusluettelon yläpuolella. Jos käytössä on suuri soitin, tämä mainos saattaa näkyä soittimen alapuolella. Tietokoneet 300 x 250 tai 300 x 60

Peittokuvamainokset

Puolittain läpinäkyvät peittokuvamainokset, jotka näytetään videon alemman 20 %:n päällä. Tietokoneet 468 x 60- tai 728 x 90 ‑kokoiset kuva- tai tekstimainokset

Ohitettavat videomainokset

Katsoja voi ohittaa ohitettavat mainokset 5 sekunnin katselun jälkeen. Näytetään päävideon aikana, ennen tai jälkeen.

Jos laitat tämän asetuksen päälle, ohitettavia ja puskurimainoksia saatetaan näyttää peräkkäin.

Tietokoneet, mobiililaitteet, televisiot ja pelikonsolit Näytetään videosoittimessa

Ei-ohitettavat videomainokset

Ei-ohitettavat videomainokset on katsottava loppuun asti, ennen kuin videota voi katsoa.

Voidaan näyttää päävideon aikana, ennen tai jälkeen.

Tietokoneet ja mobiililaitteet

Näytetään videosoittimessa

15 tai 20 sekunnin mittainen alueellisten standardien mukaan

Puskurimainokset

Puskurimainokset ovat enintään 6 sekunnin mittaisia videomainoksia, jotka on katsottava loppuun ennen kuin videota voi katsoa.

Jos laitat tämän asetuksen päälle, ohitettavia ja puskurimainoksia saatetaan näyttää peräkkäin.

Tietokoneet ja mobiililaitteet Näytetään videosoittimessa, enintään 6 sekunnin mittaisia

Sponsoroidut kortit

Sponsored cards

Sponsoroiduissa korteissa näytetään videoosi mahdollisesti liittyvää sisältöä, kuten videolla esiteltyjä tuotteita.

Katsojat näkevät kortin tiiserin muutaman sekunnin ajan. He voivat selata kortteja myös klikkaamalla videon oikeassa yläkulmassa olevaa kuvaketta.

Tietokoneet ja mobiililaitteet Korttikoot vaihtelevat

Erittäin lyhyissä videoissa (noin 30 sekuntia) tiettyjä mainosmuotoja, kuten puskurimainoksia ja ei-ohitettavia ja ohitettavia mainoksia, ei todennäköisesti käytetä. Näin voimme optimoida tulot ja katsojien osallistamisen YouTuben käytön aikana.

Katso asiantuntijavinkkejä videoissasi näytettävien mainosmuotojen valitsemiseen.