YouTuben mainostusmuodot

Videoidesi yhteydessä voidaan näyttää useita eri mainostyyppejä, kun olet ottanut videon kaupallistamisen käyttöön.

Mainosmuoto Sijoittelu Alusta Tekniset tiedot
Näyttömainos

Näytetään videosuosituksen oikealla puolella ja videoehdotusluettelon yläpuolella. Jos käytössä on suuri soitin, tämä mainos saattaa näkyä soittimen alapuolella. Tietokoneet 300 x 250 tai 300 x 60

Peittokuvamainokset

Puolittain läpinäkyvät peittokuvamainokset, jotka näytetään videon alemman 20 %:n päällä. Tietokoneet 468 x 60- tai 728 x 90 ‑kokoiset kuva- tai tekstimainokset

Ohitettavat videomainokset

Katsoja voi halutessaan ohittaa ohitettavat videot 5 sekunnin katselun jälkeen. Niitä näytetään ennen päävideota, toiston aikana tai sen jälkeen. Tietokoneet, mobiililaitteet, televisiot ja pelikonsolit Näytetään videosoittimessa

Ei-ohitettavat videomainokset

Ei-ohitettavat videomainokset on katsottava loppuun asti, ennen kuin videota voi katsoa.

Niitä voidaan näyttää ennen päävideota, sen toiston aikana tai sen jälkeen.

Tietokoneet ja mobiililaitteet

Näytetään videosoittimessa

15 tai 20 sekunnin mittainen alueellisten standardien mukaan

Puskurimainokset

Puskurimainokset ovat enintään 6 sekunnin mittaisia videomainoksia, jotka on katsottava loppuun ennen kuin videota voi katsoa. Tietokoneet ja mobiililaitteet Näytetään videosoittimessa, enintään 6 sekunnin mittaisia

Sponsoroidut kortit

Sponsored cards

Sponsoroiduissa korteissa näytetään videoosi mahdollisesti liittyvää sisältöä, kuten videolla esiteltyjä tuotteita.

Katsojat näkevät kortin tiiserin muutaman sekunnin ajan. He voivat selata kortteja myös klikkaamalla videon oikeassa yläkulmassa olevaa kuvaketta.

Tietokoneet ja mobiililaitteet Korttikoot vaihtelevat