YouTube-annonceringsformater

Vi vil gerne øge youtubernes indtægter, og derfor har vi forenklet valgmulighederne for annonceformater, der vises før eller efter din video. Vi har fjernet muligheden for at vælge annonceformater individuelt. Det gælder annoncer før afspilningen, annoncer efter afspilningen, annoncer, der kan springes over, samt annoncer, der ikke kan springes over. Når du nu aktiverer annoncer for nye videoer i langt format, viser vi dine seere annoncer før afspilningen, annoncer efter afspilningen, annoncer, der kan springes over, eller annoncer, som ikke kan springes over, hvor det er relevant. Denne ændring gør vores anbefaling om at aktivere alle annonceformater som en bedste praksis til standarden for alle. Dine valgmuligheder for annoncer midt i afspilningen er ikke blevet ændret. Vi har også gemt dine annoncevalg for eksisterende videoer i langt format, medmindre du ændrer indstillingerne for indtægtsgenerering.
Fra og med den 6. april 2023 viser YouTube ikke længere overlejringsannoncer. Dette sker for at forbedre seeroplevelsen og optimere til mere effektive annonceformater på computere og mobilenheder. Overlejringsannoncer er et forældet annonceformat, der kun vises på computere, og vi forventer begrænset indvirkning på indtjeningen for de fleste youtubere, når brugerne begynder at interagere med andre annonceformater.

Der findes flere typer annoncer, som kan blive vist under afspilningen af eller sammen med dine videoer, når du har aktiveret videoindtægtsgenerering. Vi viser muligvis annonceformaterne i tabellen nedenfor før, midt i eller efter videoen.

Når du aktiverer annoncer for nye videoer i langt format, viser vi automatisk dine seere annoncer før afspilningen, annoncer efter afspilningen, annoncer, der kan springes over, eller annoncer, som ikke kan springes over, hvor det er relevant. Du kan også slå annoncer midt i afspilningen til for videoer, der er længere end 8 minutter, og beslutte, om du vil indsætte annoncepauserne manuelt eller automatisk. Få flere oplysninger om administration af annoncepauser midt i afspilningen.

Videoannonceformat Beskrivelse Platform Specifikation
Videoannoncer, der kan springes over

Videoannoncer, der kan springes over, gør det muligt for seerne at springe annoncer over efter 5 sekunder. Computere, mobilenheder, tv og spillekonsoller Afspilles i videoafspilleren (mulighed for at springe den over efter 5 sekunder).

Videoannoncer, der ikke kan springes over

Videoannoncer, der ikke kan springes over, skal ses, før videoen kan vises. Computere, mobilenheder, tv og spillekonsoller

Afspilles i videoafspilleren.

15 eller 20 sekunder lange, afhængigt af regionale standarder. På tv kan de være op til 30 sekunder lange.

Bumperannoncer

Korte videoannoncer, der ikke kan springes over, og som varer op til seks sekunder. Disse annoncer skal ses, før videoen kan vises. Bumperannoncer er slået til, når annoncer, der kan springes over, og annoncer, der ikke kan springes over, er slået til. Computere, mobilenheder, tv og spillekonsoller Afspilles i videoafspilleren og varer op til 6 sekunder.

Slå annoncer til for flere videoer

Sådan aktiverer du annoncer på flere videoer, som du allerede har uploadet:

1. Gå til YouTube Studio.
  2. Vælg Indhold i menuen til venstre.
  3. Vælg det grå felt til venstre for miniaturebilledet ud for alle de videoer, du gerne vil aktivere indtægtsgenerering for.
  4. Klik på rullemenuen Rediger i den sorte bjælke over din videoliste og så Indtægtsgenerering.
  5. Klik på Til i rullemenuen til indtægtsgenerering.
    • Sådan ændrer du annonceindstillingerne for annoncer midt i afspilningen i flere videoer på én gang: Klik på Rediger og så Annonceindstillinger og så Markér afkrydsningsfeltet ud for "Placer annoncer inde i videoen (midt i afspilning)", og beslut, om du vil have automatiske annoncer midt i afspilningen for videoer uden annoncepauser eller for alle videoer.
  6. Klik på Opdater videoer og så Markér afkrydsningsfeltet ud for "Jeg forstår konsekvenserne af denne handling" og så Opdater videoer.

YouTube Shorts-annoncer

Annoncer i Shorts-videoer er strygbare video- eller billedannoncer, der vises mellem Shorts-videoer i Shorts-feedet. Du kan få flere oplysninger om, hvordan annoncer fungerer i Shorts-videoer, i vores politikker for indtægtsgenerering på YouTube Shorts.

Standardindstillinger for annoncer midt i afspilningen

Se, hvordan du ændrer din kanals standardindstillinger, så der indlægges annoncepauser midt i afspilningen i nye uploads.

Annoncer uden for videoafspilleren

Annoncer i afspilningsfeedet er annoncer, der vises i feedet med anbefalede videoer under afspilleren på mobilenheder og ud for afspilleren på computere. Disse annoncetyper kan ikke styres via YouTube Studio.

Annoncer, der afspilles lige efter hinanden

Disse annoncer kaldes også annonce-pods. To videoannoncer kan blive afspillet lige efter hinanden, når du aktiverer annoncer i din video i langt format (mindst 5 minutters varighed). Annonce-pods er med til at reducere mængden af afbrydelser i længere videoer, hvilket giver en bedre seeroplevelse.