YouTube-annonceformater

Der findes flere typer af annoncer, som kan blive vist under afspilningen af eller ud for dine videoer, når du har aktiveret indtægtsgenerering for dine videoer

Tabellen nedenfor viser de tilgængelige annoncemuligheder i YouTube Studio, hvor du har mulighed for at bestemme, om de skal placeres før, midt i eller efter afspilningen af videoen.

Videoannonceformat Beskrivelse Platform Specifikation
Videoannoncer, der kan springes over

Videoannoncer, der kan springes over, gør det muligt for seerne at springe annoncer over efter 5 sekunder.  Computere, mobilenheder, tv og spillekonsoller Afspilles i videoafspilleren (mulighed for at springe den over efter 5 sekunder).

Videoannoncer, der ikke kan springes over

Videoannoncer, der ikke kan springes over, skal ses, før videoen kan vises.   Computere, mobilenheder, tv og spillekonsoller

Afspilles i videoafspilleren.

15 eller 20 sekunder lange, afhængigt af regionale standarder.

Bumperannoncer

Korte videoannoncer, der ikke kan springes over, og som varer op til seks sekunder. Disse annoncer skal ses, før videoen kan vises. Bumperannoncer er slået til, når annoncer, der kan springes over, og annoncer, der ikke kan springes over, er slået til. Computere, mobilenheder, tv og spillekonsoller Afspilles i videoafspilleren og varer op til 6 sekunder.

Overlejringsannoncer

Overlejrede billed- eller tekstannoncer, som kan blive vist på de nederste 20 % af videoen. Kun computer Størrelse på 468 x 60 eller 728 x 90 pixels
I denne artikel kan du få flere oplysninger om administration af annoncepauser midt i afspilningen: Administrer annoncepauser midt i afspilningen for lange videoer.

Opdater annoncetyper for flere videoer på én gang

Du kan konfigurere, hvilke annonceformater der vises på alle eller nogle af dine videoer, på én gang.

1. Log ind på YouTube Studio.
  2. Klik på Indhold i menuen til venstre.
  3. Markér feltet Vælg alle øverst for at vælge alle videoerne, og klik derefter på Vælg alle.
  4. Klik på Redigerog såAnnonceindstillinger.
  5. Markér feltet Opdater annoncetype, og vælg de annoncetyper, du gerne vil have.
  6. Vælg Opdater videoer for at anvende de nye indstillinger.

Standardindstillinger for annoncer

Hvis du vil konfigurere standardannoncetyperne for videoerne på din kanal, kan du læse denne artikel i Hjælp: Angiv dine standardannonceformater.

Annoncer uden for videoafspilleren

Annoncer i afspilningsfeedet er annoncer, der vises i feedet med anbefalede videoer under afspilleren på mobilenheder og ud for afspilleren på computere. Disse annoncetyper kan ikke styres via YouTube Studio.

Annoncer, der afspilles lige efter hinanden

Disse annoncer bliver også kaldt for annoncepods. Det kan ske, at to videoannoncer afspilles lige efter hinanden, hvis du aktiverer både annoncer, der kan springes over, og annoncer, der ikke kan springes over, i din video. Dette annonceformat vises kun på længere videoindhold (mindst 5 minutter langt) på de platforme, som er nævnt i tabellen ovenfor.

Annoncepods er med til at reducere mængden af afbrydelser i længere videoer, hvilket giver en bedre seeroplevelse.

Annoncer på kortere videoer

Chancen for, at der bliver vist videoannoncer, kan være mindre i forbindelse med korte videoer. Det er en foranstaltning, som skal hjælpe med at forbedre det overordnede seerengagement og indtægten for en seersession på YouTube.

Få professionelle tips til at vælge de annonceformater, der vises på dine videoer.