Videon jakelun muuttaminen

Jakeluasetusten avulla voit valita, onko videosi saatavilla kaikissa vai vain kaupallisissa käyttöympäristöissä. Vain kaupalliset kumppanit voivat muuttaa jakeluasetuksia, eivät muut käyttäjät.

Näin valitset jakeluasetukset

1. Kirjaudu YouTube Studioon.
  2. Valitse vasemmasta valikosta Sisältö ja sitten muokattava video.
  3. Siirry valikon alareunaan ja sitten ja valitse NÄYTÄ LISÄÄ.
  4. Valitse "Lisenssi ja jakelu" ‑kohdan Jakelu-kentästä joko "Kaikkialla" tai "Aseta video käytettäväksi vain kaupallisilla alustoilla".
  5. Valitse Tallenna.

Videot joista on vaatimuksia

Videoon sovellettavat jakeluasetukset riippuvat siitä, onko videon sisällöstä tehty vaatimuksia.

• Jos videosta on tehty vaatimus, videoon sovelletaan vaatimuksen tekijän jakeluasetuksia käyttäjän asetusten sijasta.
  • Jos videossa on musiikkia, josta on tehty vaatimus, videoon sovelletaan kantajan jakeluasetuksia käyttäjän asetusten sijasta.

Kaupallisten alustojen ja kaikkien käyttöympäristöjen ero

Seuraavassa on esimerkkejä kaupallisista käyttöympäristöistä:

• www.youtube.com
  • YouTube-sovellus
  • televisioiden (myös Xboxin, Android TV:n, PlayStationin ja Chromecastin) YouTube-sovellus
  • useimpien älypuhelinten m.youtube.com-sivusto
  • Apple TV:n YouTube-sovellus.

Yllä mainittujen kaupallisten käyttöympäristöjen lisäksi kaikkiin käyttöympäristöihin sisältyvät esimerkiksi seuraavat ympäristöt:

• iOS 5 ‑käyttöjärjestelmään ja sitä vanhempiin järjestelmiin esiasennettu YouTube-sovellus
  • peruspuhelimien ja ‑televisioiden vanhat YouTube-sovellukset
  • verkkosivusto m.youtube.com käytettynä peruspuhelimilla.