Videon jakelun muuttaminen

Jakeluasetusten avulla voit valita, onko videosi saatavilla kaikissa vai vain kaupallisissa käyttöympäristöissä. Vain kaupalliset kumppanit voivat muuttaa jakeluasetuksia, eivät muut käyttäjät.

Jakeluasetusten määrittäminen

1. Kirjaudu YouTube Studion betaversioon.
  2. Valitse vasemmanpuoleisesta valikosta Videot ja video, jonka asetuksia haluat muuttaa.
  3. Avaa Lisäasetukset-välilehti.
  4. Valitse Jakelu-kentässä joko Kaikkialla tai Aseta video käytettäväksi vain kaupallistetuilla alustoilla.
  5. Valitse Tallenna.

Creator Studion perinteinen versio

1. Avaa videonhallintaohjelma.
  2. Etsi video, jonka asetuksia haluat muuttaa, ja klikkaa sen vierestä Muokkaa.
  3. Valitse videon alapuolelta Lisäasetukset.
  4. Valitse Jakelu-kohdassa joko Kaikkialla tai Kaupalliset käyttöympäristöt.
  5. Valitse Tallenna muutokset.

Videot joissa on vaatimuksia

Videoon sovellettavat jakeluasetukset riippuvat siitä, onko videon sisällöstä tehty vaatimuksia.

• Jos käyttäjän videosta on tehty vaatimus, videoon sovelletaan kantajan jakeluasetuksia käyttäjän asetusten sijasta.
  • Jos käyttäjän videota kohtaan on tehty musiikkisisältöä koskeva vaatimus, videoon sovelletaan kantajan jakeluasetuksia käyttäjän asetusten sijasta.

Kaupallisten ja kaikkien käyttöympäristöjen ero

Seuraavassa on esimerkkejä kaupallisista käyttöympäristöistä:

• www.youtube.com
  • YouTube-sovellus
  • YouTube-sovellus televisioissa (esim. Xbox, Android TV, PlayStation ja Chromecast)
  • sivusto m.youtube.com käytettynä useimmilla älypuhelimilla
  • Apple TV:n YouTube-sovellus.

Yllä mainittujen kaupallisten käyttöympäristöjen lisäksi kaikkiin käyttöympäristöihin sisältyvät esimerkiksi seuraavat ympäristöt:

• iOS 5 ‑käyttöjärjestelmään ja sitä vanhempiin järjestelmiin esiasennettu YouTube-sovellus
  • peruspuhelimien ja ‑televisioiden vanhat YouTube-sovellukset
  • sivusto m.youtube.com peruspuhelimilla.