Videon jakelun muuttaminen

Jakeluasetusten avulla voit valita, onko videosi saatavilla kaikissa vai vain kaupallisissa käyttöympäristöissä. Vain kaupalliset kumppanit voivat muuttaa jakeluasetuksia, eivät muut käyttäjät.

Näin valitset jakeluasetukset

1. Kirjaudu YouTube Studioon.
  2. Valitse vasemmanpuoleisesta valikosta Videot ja video, jonka asetuksia haluat muuttaa.
  3. Avaa Lisäasetukset-välilehti.
  4. Valitse Jakelu-kentästä joko Kaikkialla tai Aseta video käytettäväksi vain kaupallisilla alustoilla.
  5. Valitse Tallenna.

Videot joissa on vaatimuksia

Videoon sovellettavat jakeluasetukset riippuvat siitä, onko videon sisällöstä tehty vaatimuksia.

• Jos videosta on tehty vaatimus, videoon sovelletaan kantajan jakeluasetuksia käyttäjän asetusten sijasta.
  • Jos videossa on musiikki, josta on tehty vaatimus, videoon sovelletaan kantajan jakeluasetuksia käyttäjän asetusten sijasta.

Kaupallisten alustojen ja kaikkien käyttöympäristöjen ero

Seuraavassa on esimerkkejä kaupallisista käyttöympäristöistä:

• www.youtube.com
  • YouTube-sovellus
  • YouTube-sovellus televisioissa (esim. Xbox, Android TV, PlayStation ja Chromecast)
  • sivusto m.youtube.com käytettynä useimmilla älypuhelimilla
  • Apple TV:n YouTube-sovellus.

Yllä mainittujen kaupallisten käyttöympäristöjen lisäksi kaikkiin käyttöympäristöihin sisältyvät esimerkiksi seuraavat ympäristöt:

• iOS 5 ‑käyttöjärjestelmään ja sitä vanhempiin järjestelmiin esiasennettu YouTube-sovellus
  • peruspuhelimien ja ‑televisioiden vanhat YouTube-sovellukset
  • verkkosivusto m.youtube.com käytettynä peruspuhelimilla.