Verander videoverspreiding

Kies met die verspreidinginstelling of jy jou video’s op alle platforms of net gemonetiseerde platforms beskikbaar wil stel. Gebruikers wat nie monetiseervennote is nie, kan nie die verspreidinginstelling verander nie.

Stel videoverspreiding in

1. Meld aan by YouTube Studio.
  2. Op die linkerkieslys, kies Inhoud en dan die video wat jy wil wysig.
  3. Rollees na die onderkant van die kieslys en dan klik WYS MEER.
  4. Kies onder "Lisensie en verspreiding" in die Verspreiding-kassie tussen "Oral" en "Maak hierdie video slegs beskikbaar op gemonetiseerde platforms".
  5. Kies Stoor.

Video’s met eise

Die verspreidinginstellings wat op ’n video van toepassing is, hang daarvan af of die video opgeëisde inhoud bevat.

• As ’n video ’n opgeëisde video is, sal die verspreidinginstelling van die eiser, nie van die gebruiker nie, van toepassing wees.
  • As ’n video een is met ’n eis op die musiek in daardie video, sal die verspreidinginstelling van die eiser, nie die skepper nie, op die video van toepassing wees.

Verskil tussen gemonetiseerde platforms en alle platforms

Die volgende platforms is voorbeelde van platforms wat ons as gemonetiseer beskou:

• www.youtube.com
  • YouTube-app
  • YouTube-app op TV’s insluitend Xbox, Android TV, PlayStation en Chromecast
  • m.youtube.com toegang verkry vanaf die meeste slimfone
  • YouTube-app op Apple TV

Benewens gemonetiseerde platforms wat hierbo genoem is, sluit "alle platforms" die volgende in, maar is nie daartoe beperk nie:

• YouTube-app voorafgeïnstalleer op iOS 5 en laer
  • YouTube-erfenisapps op kenmerkfone en TV’s
  • m.youtube.com toegang verkry vanaf kenmerkfone