Videoopplastinger som stopper opp

Tips for videoer som tar lang tid å laste opp, eller der opplastingen stopper opp.

Opplastingstiden varierer avhengig av filstørrelsen. Opplastingstiden kan også variere avhengig av båndbredden og opplastingstrafikken. En opplasting kan ta alt fra et par minutter til flere timer. Hvis opplastingen ser ut til å ha stoppet opp, eller hvis den tar lang tid, kan det skyldes følgende:

• Filtype og -størrelse: Filstørrelsen avhenger av videoens filtype og videoformat. For å få opplastingene til å gå raskere kan du kode videoene dine i et av disse anbefalte formatene.
  • Treg internettilkobling: Søk på «internet speed test» på Google for å sjekke hastigheten på internettilkoblingen din. Treg eller ustabil internettilkobling er en av de vanligste årsakene til trege opplastinger.
  • Stor opplastingstrafikk: Det kan hende du prøver å laste opp når det er stor trafikk. På visse tider av døgnet kan det være ekstra stor opplastingstrafikk hos internettleverandøren din, så det kan ta lengre tid å laste opp videoer til YouTube på disse tidspunktene. Finn ut mer om videoytelse på YouTube.
  • Kvalitet: Det tar lengre tid å laste opp videoer av høyere kvalitet. En 4K-video tar lengre tid å laste opp enn for eksempel en video i 1080p.

Hvis du opplever noen av disse problemene, anbefaler vi likevel at du lar videoopplastingen på YouTube fullføres.

Fortsett en tidligere opplasting

Hvis du av en eller annen grunn har måttet avbryte en opplasting, kan du fortsette der du slapp, innen 24 timer. Gå tilbake til youtube.com/upload og velg den samme filen fra datamaskinen din for å fortsette.