Videon lataus pysähtyy

Vinkkejä, jos videoiden lataaminen kestää kauan tai lataus pysähtyy

Latausaika vaihtelee riippuen tiedoston koosta, verkon kaistanleveydestä ja latausliikenteestä. Lataus voi kestää muutamasta minuutista useisiin tunteihin. Jos videon lataus tuntuu pysähtyneen tai kestää kauan, syynä voi olla jokin seuraavista:

• Tiedoston tyyppi ja koko: Videon tiedostotyyppi ja videomuoto vaikuttavat sen kokoon. Voit nopeuttaa lataamista käyttämällä näitä suositeltuja muotoja.
  • Hidas nettiyhteys: Tarkista nettiyhteytesi hakemalla Googlesta sanoilla "internet speed test" ja käyttämällä jotain tuloksissa olevaa nettisivua. Hidas tai epävakaa nettiyhteys on yksi yleisimmistä hitaan latauksen syistä.
  • Vilkas latausliikenne: Saatat ladata videota ruuhkaisena aikana. Ruuhkaisina aikoina internetpalveluntarjoajan verkkoyhteyksissä on hetkellisesti paljon latausliikennettä, jolloin videon lataaminen YouTubeen saattaa kestää tavallista kauemmin. Katso lisätietoja YouTube-videoiden toiminnasta.
  • Kuvanlaatu: Paremmalla laadulla videoiden lataamisessa kestää kauemmin. Esimerkiksi 4K-videolla kestää latautumisessa kauemmin kuin 1080p-tarkkuuksisella videolla.

Jos kohtaat tässä mainittuja ongelmia, odota, kunnes video on ladattu YouTubeen.

Aiemman latauksen jatkaminen

Jos joudut keskeyttämään latauksen mistä tahansa syystä, sinulla on 24 tuntia aikaa jatkaa sitä kohdasta, johon edellinen lataus pysähtyi. Jatka latausta menemällä osoitteeseen youtube.com/upload ja valitsemalla sama tiedosto tietokoneeltasi.