Lär dig hitta på YouTube

Är du inloggad? Din upplevelse av YouTube beror till stor del på om du är inloggad på Google-kontot. Läs mer om hur du använder ditt Google-konto på YouTube.

Hem

Om du är ny på YouTube eller inte har loggat in visas de populäraste videorna på sidan Hem. När du loggar in och börjar titta på videor ser du rekommenderade videor på sidan Hem utifrån dina inställningar och din aktivitet på YouTube. Läs mer om hur du hanterar rekommendationer.

När du utforskar YouTube kan du alltid återgå till startsidan genom att klicka på YouTube längst upp till vänster.

Sök

I sökfältet kan du söka efter videor på YouTube. Skriv in det du söker efter och filtrera sedan resultaten efter videor, kanaler eller spellistor. Dina inställningar och aktiviteter på YouTube påverkar sökresultaten. Läs mer om hur du hanterar dina sökresultat.

Guide

Öppna guiden för att utforska funktioner som:

• Startsida
  • Prenumerationer
  • Bibliotek
  • Historik
  • Dina videor
  • Dina filmer
  • Titta senare
  • Gillade videor
  • Utforska
  • Mer från YouTube
  • Inställningar
  • Rapporthistorik
  • Hjälp
  • Skicka feedback

Prenumerationer

I flödet Prenumerationer ser du de senaste videorna enbart från de kanaler du prenumererar på. Du kan besöka en kanal genom att klicka på dess kanalbild. Läs mer om att prenumerera på kanaler.

Historik

I Historik ser du en lista med YouTube-videor du har tittat på. Du kan även se och hantera din visningshistorik, sökhistorik, dina kommentarer och mycket annat. Läs mer om hur du hanterar visnings- och sökhistoriken.

Dina videor

Videor du har laddat upp, däribland offentliga, privata och olistade videor, finns under Dina videor. Läs mer om hur du laddar upp videor.

Dina filmer

Videor du har köpt finns under Dina filmer. Läs mer om hur du köper videor.

Titta senare

I spellistan Titta senare ser du videor du har sparat genom att klicka på Titta senare. Läs mer om hur du hanterar spellistan Titta senare.

Videor du gillat

Videor du gillat är en lista över videor som du har gillat genom att klicka på knappen Gilla . Läs mer om att gilla och ogilla videor.

Utforska

I avsnittet Utforska hittar du populära sidor och målsidor. Du kan välja bland följande kategorier: Populärt, Gaming, Nyheter, Musik, Filmer, LiveMode och skönhetKurser eller Lärande (vilka kategorier som visas varierar beroende på plats), SportPoddar och Shopping (tillgängligt i US, IN och BR).

Mer från YouTube

I avsnittet Mer från YouTube finns länkar till andra YouTube-produkter, som YouTube Premium, Filmer, Gaming, Live, Mode och skönhet och Inlärning.

Casta

Om du har en Chromecast, smart-tv eller streamingenhet som stöds kan du ansluta till YouTube-appen med knappen Casta . Läs mer om hur du ansluter enheter för att titta på YouTube på tv.

Skapa

Klicka på Skapa längst upp till höger för att ladda upp en video på kanalen eller skapa en livestream. Läs mer om hur du laddar upp videor och startar livestreamar.

Aviseringar

Om du klickar på aviseringsknappen längst upp till höger visas en lista över aviseringar. Du kan även justera aviseringsinställningar genom att klicka på ikonen . Läs mer om hur du kan hantera dina YouTube-aviseringar.

Profilbild och fliken Ditt YouTube

Klicka på profilbilden längst upp till höger för att öppna kontouppgifter och inställningar. Du kan även öppna guiden och klicka på Ditt YouTube. Läs mer om vad som finns på fliken Ditt YouTube.