Finn frem på YouTube

Er du pålogget? Måten du utforsker YouTube på, avhenger av om du er pålogget eller ikke. På telefon eller nettbrett ser du om du er pålogget, ved å trykke på profilbildet . Hvis du bruker en datamaskin, kan du se det øverst til høyre i YouTube. Hvis du er pålogget, ser du navnet eller brukernavnet ditt. Hvis du ikke er det, blir du bedt om å Logge på. I denne artikkelen tas det utgangspunkt i at du er pålogget.

Startside

Når du åpner YouTube i en mobilapp eller nettleser, kommer du til startsiden . Her får du se både anbefalte videoer og nytt innhold som er lastet opp til kanalene du abonnerer på. Innstillingene dine og aktiviteten din på YouTube har innvirkning på hvilke videoer du får anbefalt.

Hvis du har sett på musikkvideoer, får du også se populært innhold og YouTube-mikser. Du kan når som helst gå til Startside-feeden ved å trykke på Startside-ikonet

På vei opp

Med På vei opp-fanen kan du se hva som er populært på YouTube. Den inneholder et bredt spekter av videoer som er populære akkurat nå. Du kan bla gjennom videoer eller velge en bestemt kategori (f.eks. musikk eller gaming) hvis du bare vil se videoer knyttet til dette emnet.

Abonnementer

På Abonnementer-fanen vises det bare videoer fra kanalene du abonnerer på. Disse kanalene står også oppført øverst på siden. Hvis du trykker på kanalgrafikken, kommer du til den aktuelle kanalen.

Innboks

På Innboks-fanen sorteres meldingene og varslene dine. Trykk på Meldinger eller Varsler for å se en liste over meldingene eller varslene dine.

Bibliotek

På Bibliotek-fanen finner du Logg, Mine videoer, Kjøpt, Se senere og Spillelister. Via denne fanen kan du blant annet finne videoer du har sett på, lagret og kjøpt.

Lag videoer eller skriv innlegg

Trykk på Lag en video hvis du vil spille inn en video, starte en direktesending eller laste opp videoinnhold fra mobilenheten din.

Søk

Med søkefunksjonen kan du finne og utforske innhold på YouTube. For å finne innhold via søkefeltet trykker du på Søk , skriver inn det du vil søke etter, og filtrerer resultatene etter videoer, kanaler eller spillelister. Innstillingene dine og aktiviteten din på YouTube har innvirkning på hvilke søkeresultater du ser.

Cast

Hvis du har en Chromecast-enhet, kan du caste fra YouTube-appen til Chromecast-enheten med denne knappen.

Profilbilde

Du kan se kontoinformasjon og innstillinger ved å trykke på profilbildet ditt. Via denne menyen kan du også se kanalen din, seertiden din og de betalte abonnementene dine. Du kan også bytte mellom kontoer, logge av med mer.