Finn frem på YouTube

Har du logget på? Akkurat hvordan opplevelsen din av YouTube blir, avhenger i stor grad av om du er logget på Google-kontoen din eller ikke. Finn ut mer om hvordan du bruker Google-kontoen din på YouTube.

Startside

Hvis du er ny på YouTube eller bare ikke har logget på ennå, blir de mest populære YouTube-videoene vist på Startside-fanen. Når du logger på og begynner å se på videoer, får du flere anbefalinger på startsiden med utgangspunkt i innstillingene dine og aktiviteten din på YouTube. Finn ut mer om hvordan du administrerer anbefalingene dine.

Når du utforsker innhold, kan du alltids klikke på YouTube-logoen øverst til venstre for å gå tilbake til startsiden.

Søk

Via søkefeltet kan du finne videoene du har lyst til å se på, på YouTube. Skriv inn det du søker etter, og filtrer resultatene etter videoer, kanaler eller spillelister. Innstillingene dine og aktiviteten din på YouTube har innvirkning på hvilke søkeresultater du ser. Finn ut mer om hvordan du administrerer søkeresultatene dine.

Oversikt

Åpne oversikten for å utforske funksjoner som

• Startside
  • Abonnementer
  • Bibliotek
  • Logg
  • Videoene dine
  • Filmene dine
  • Se senere
  • Likte videoer
  • Utforsk
  • Mer fra YouTube
  • Innstillinger
  • Rapportlogg
  • Hjelp
  • Send tilbakemelding

Abonnementer

I Abonnementer-feeden ser du de nyeste videoene – bare fra kanalene du abonnerer på. Når du trykker på kanalgrafikken, kommer du til den aktuelle kanalen. Finn ut mer om hvordan du abonnerer på kanaler.

Logg

I loggen ser du en liste over videoer du tidligere har sett på YouTube. Her kan du også se og administrere seer- og søkeloggen din, kommentarene dine med mer. Finn ut hvordan du administrerer seer- og søkeloggen din.

Videoene dine

Under Videoene dine finner du videoer du har lastet opp, inkludert offentlige, private og ikke-oppførte videoer. Finn ut mer om hvordan du laster opp videoer.

Filmene dine

Under Filmene dine finner du videoer du har kjøpt. Finn ut mer om hvordan du kjøper videoer.

Se senere

I «Se senere» ser du en spilleliste med videoer du tidligere har lagret ved å klikke på «Se senere». Finn ut hvordan du administrerer «Se senere»-spillelisten din.

Likte videoer

«Likte videoer» er en liste over alle videoene du har likt ved å klikke på Liker-knappen  under en video. Finn ut mer om å like eller ikke like videoer.

Utforsk

I Utforsk-delen finner du På vei opp og andre sider. Du kan velge mellom disse kategoriene: På vei opp, Gaming, Nyheter, Musikk, Filmer og TV-serier, Direkte, Mote og skjønnhet, Kurs eller Læring (kategoriene som vises, varierer fra sted til sted), Sport, Podcaster og Shopping (tilgjengelig i USA, India og Brasil).

Mer fra YouTube

I «Mer fra YouTube»-delen finner du linker til andre YouTube-produkter og -funksjoner, for eksempel YouTube Premium, filmer og TV-serier, gaming, direktesendinger, mote og skjønnhet samt pedagogisk materiale.

Cast

Hvis du har Chromecast, Smart TV eller en strømmeenhet som støttes, kan du koble til YouTube-appen via casteknappen . Finn ut hvordan du kobler til enheter for å se på YouTube på TV.

Opprett

Klikk på Opprett  øverst til høyre for å laste opp en video til kanalen din eller starte en direktesending. Finn ut mer om hvordan du laster opp videoer og starter direktesendinger.

Varsler

Hvis du klikker på Varsler-knappen  øverst til høyre, ser du en liste over alle varslene du har mottatt. Du kan justere varslingsinnstillingene dine ved å klikke på -ikonet. Finn ut hvordan du administrerer YouTube-varslene dine.

Profilbildet og Du-fanen

Klikk på profilbildet ditt øverst til høyre for å åpne kontoinformasjonen din og innstillingene dine. Du kan også gå til oversikten og klikke på Du. Finn ut mer om hva som vises på Du-fanen.