Finn frem på YouTube

Har du logget på? Akkurat hvordan opplevelsen din av YouTube blir, avhenger i stor grad av om du er logget på Google-kontoen din eller ikke. Finn ut mer om hvordan du bruker Google-kontoen din på YouTube.

Startside

Når du åpner YouTube-appen på en iOS-enhet, åpnes Startside-fanen. Når du begynner å se på videoer, anbefaler YouTube flere videoer på Startside-fanen med utgangspunkt i innstillingene dine og aktiviteten din på YouTube. Finn ut mer om hvordan du administrerer anbefalingene dine.

Når du utforsker YouTube, kan du alltids trykke på Startside  for å gå tilbake til Startside-fanen.

Utforsk-menyen

På Utforsk-menyen  ser du På vei opp og andre sider. Du kan velge mellom disse kategoriene: På vei opp, Shopping, Gaming, Musikk, Sport, Nyheter., Filmer og TV-serier, Direkte, Mote og skjønnhet, Podcaster, YouTube Premium, YouTube Studio, YouTube Kids, YouTube TV, YouTube Music og Kurs eller Læring (kategoriene som vises, varierer fra sted til sted).

Abonnementer

På Abonnementer-fanen kan du se de nyeste videoene fra kanalene du abonnerer på. Du kan i tillegg se en liste over alle kanalene du abonnerer på, øverst på siden. Hvis du trykker på kanalgrafikken, kommer du til den aktuelle kanalen. Finn ut mer om hvordan du abonnerer på kanaler.

Varsler

Det er på Varsler-fanen du finner meldingene og varslene dine. Finn ut mer om hvordan du administrerer varslene dine.

Bibliotek

På Bibliotek-fanen finner du informasjon som Logg, Videoene dine, Kjøp, Se senere og Spillelister. Finn ut mer om hvordan du administrerer biblioteket ditt.

Cast

Hvis du har Chromecast, Smart TV eller en strømmeenhet som støttes, kan du koble YouTube-appen til Chromecast via Cast-knappen . Finn ut hvordan du kobler til enheter for å se på YouTube på TV.

Opprett

Trykk på Opprett for å spille inn en video, starte en direktesending eller laste opp videoinnhold fra mobilenheten din. Finn ut mer om hvordan du laster opp videoer og starter direktesendinger.

Shorts

På Shorts-fanen finner du korte videoklipp på YouTube. Finn ut mer om Shorts.

Søk

Med søkefunksjonen kan du finne videoer du vil se på, på YouTube. For å komme i gang trykker du på Søk , skriver inn det du vil søke etter, og filtrerer resultatene etter videoer, kanaler eller spillelister. Innstillingene dine og aktiviteten din på YouTube har innvirkning på hvilke søkeresultater du ser. Finn ut mer om hvordan du administrerer søkeresultatene dine.

Profilbildet og Du-fanen

Trykk på profilbildet ditt nederst til høyre for å gå til Du-fanen. Der finner du alt du har sett på, lastet ned eller kjøpt på YouTube. Du finner også kontorelaterte innstillinger og kanalinformasjon på denne siden.