Liikkuminen YouTubessa

Oletko kirjautuneena sisään? YouTube-kokemuksesi muuttuu sen mukaan, oletko kirjautuneena Google-tilillesi. Lue lisää YouTuben käytöstä Google-tilin kautta.

Koti

Kun avaat YouTuben Android-sovelluksen ja kirjaudut sisään, päädyt ensimmäiseksi Koti-välilehdelle. Kun alat katsoa videoita, näet Koti-välilehdellä videosuosituksia, jotka perustuvat omiin mieltymyksiisi ja toimintaasi YouTubessa. Lue lisää suositusten ylläpitämisestä.

Voit palata Koti-välilehdelle milloin tahansa napauttamalla Koti-kuvaketta .

Tutustu-valikko

Tutustu-valikosta näet Nousussa-osion ja kohdesivut. Voit valita seuraavista kategorioista: Nousussa, Shopping, Pelaaminen, Musiikki, Urheilu, Uutiset, Elokuvat ja ohjelmat, Live, Muoti ja kauneus, Podcastit, YouTube Premium, YouTube Studio, YouTube Kids, YouTube TV, YouTube Music ja Kurssit tai Oppiminen (vaihtelee sijainnin mukaan).

Tilaukset

Tilaukset-välilehdeltä näet tilaamiesi kanavien uusimmat videot. Lisäksi näet kaikki tilaamasi kanavat sivun ylälaidassa. Pääset kanavalle napauttamalla sen kuvaa. Lue lisää kanavien tilaamisesta.

Ilmoitukset

Ilmoitukset-välilehdeltä näet saamasi viestit ja ilmoitukset. Lue lisää ilmoitusasetuksista.

Kirjasto

Kirjasto-välilehdellä on esimerkiksi seuraavat osiot: Historia, Omat videot, Ostokset, Katso myöhemmin ja Soittolistat. Lue lisää Kirjaston ylläpitämisestä.

Striimaa

Jos sinulla on Chromecast, älytelevisio tai tuettu striimauslaite, voit yhdistää YouTube-sovelluksen siihen Striimaa-painikkeella . Lue, miten voit yhdistää laitteet ja katsoa YouTubea televisiossa.

Luo

Valitsemalla Luo  voit kuvata videon, aloittaa livestriimin tai ladata videon mobiililaitteeltasi. Lue lisää videoiden lataamisesta YouTubeen ja livestriimin aloittamisesta.

Shorts-videot

Shorts ‑välilehdeltä löydät YouTuben lyhytvideot. Lue lisää Shorts-videoista.

Haku

Hakutoiminto auttaa sinua löytämään etsimäsi videot YouTubesta. Valitse Haku , kirjoita hakusanat ja suodata tuloksia videoiden, kanavien tai soittolistojen mukaan. Hakutulokset perustuvat omiin mieltymyksiisi ja toimintaasi YouTubessa. Lue lisää siitä, miten voit vaikuttaa hakutuloksiin.

Profiilikuva

Siirry Sinä-välilehdelle napauttamalla oikeasta alakulmasta profiilikuvaasi . Sieltä näet kaiken YouTubessa katsomasi, lataamasi ja ostamasi sisällön sekä tiliin liittyvät asetukset ja kanavan tiedot.