Sådan finder du rundt på YouTube

Er du logget ind? Din oplevelse på YouTube bliver i høj grad påvirket af, om du er logget ind på din Google-konto eller ej. Få flere oplysninger om brug af din Google-konto til YouTube.

Start

Hvis du ikke har brugt YouTube før eller ikke har logget ind endnu, vises de mest populære videoer på YouTube på siden Start. Når du logger ind og begynder at se videoer, viser siden Start anbefalede videoer ud fra dine præferencer og din aktivitet på YouTube. Få flere oplysninger om administration af dine anbefalinger.

Du kan altid klikke på YouTube-logoet øverst til venstre for at komme tilbage til startsiden.

Søg

Søgefeltet hjælper dig med at finde de videoer, du vil se på YouTube. Angiv, hvad du søger efter, og filtrér derefter resultaterne efter videoer, kanaler eller playlister. Dine præferencer og din aktivitet på YouTube vil påvirke søgeresultaterne. Få flere oplysninger om, hvordan du administrerer dine søgeresultater.

Guide

Åbn guiden for at se f.eks.:

• Start
  • Abonnementer
  • Samling
  • Historik
  • Dine videoer
  • Dine film
  • Se senere
  • Videoer, du kan lide
  • Udforsk
  • Mere fra YouTube
  • Indstillinger
  • Rapporteringshistorik
  • Hjælp
  • Giv feedback

Abonnementer

Dit abonnementsfeed viser kun de nyeste videoer fra de kanaler, du abonnerer på. Du kan gå til den pågældende kanal ved at klikke på kanalgrafikken. Få flere oplysninger om at abonnere på kanaler.

Historik

Historik viser en liste over videoer, du tidligere har set på YouTube. Du kan også se og administrere din afspilningshistorik, søgehistorik, kommentarer osv. Se, hvordan du administrerer din afspilningshistorik og søgehistorik.

Dine videoer

Du finder videoer, du har uploadet, inklusive offentlige, private og skjulte videoer, under Dine videoer. Få flere oplysninger om, hvordan du uploader videoer.

Dine film

Du finder de videoer, du har købt, under Dine film. Få flere oplysninger om, hvordan du køber videoer.

Se senere

Se senere viser en playliste med de videoer, du har gemt ved at klikke på "Se senere". Se, hvordan du administrerer playlisten Se senere.

Videoer, du kan lide

Under Videoer, du kan lide, kan du finde en liste over alle de videoer, som du har givet et like, ved at klikke på en videos Like-knap . Få flere oplysninger om at give videoer likes og dislikes.

Udforsk

I sektionen Udforsk kan du finde populære sider og destinationssider. Du kan vælge mellem følgende kategorier: Hot lige nu, Gaming, Nyheder, Musik, Film og serier, Live, Mode og skønhed, Kurser eller Læring (de viste kategorier varierer efter lokation), Sport, Podcasts og Shopping (tilgængelig i Brasilien, Indien og USA).

Mere fra YouTube

Sektionen Mere fra YouTube indeholder links til andre YouTube-produkter og funktioner som f.eks. YouTube Premium, Film og serier, Gaming, Live, Mode og skønhed og Læring.

Cast

Hvis du har en Chromecast, et smart-tv eller en understøttet streamingenhed, kan du oprette forbindelse til YouTube-appen ved hjælp af knappen Cast . Få oplysninger om at oprette forbindelse til en enhed for at se YouTube på TV.

Opret

Klik på Opret  øverst til højre for at uploade en video til din kanal eller oprette en livestream. Få flere oplysninger om at uploade videoer og starte livestreams.

Notifikationer

Du kan klikke på notifikationsknappen  øverst til højre for at se en liste over dine notifikationer. Du kan også justere dine notifikationsindstillinger ved at klikke på ikonet  . Få flere oplysninger om administration af dine YouTube-notifikationer.

Profilbillede og fanen Dig

Klik på dit profilbillede øverst til højre for at få adgang til dine kontooplysninger og indstillinger. Du kan også gå til guiden og klikke på Dig. Få flere oplysninger om, hvad der er på fanen Dig.