Sådan finder du rundt på YouTube

Er du logget ind? Der er forskel på, hvordan du finder rundt på YouTube, alt efter om du er logget ind eller ej. På din telefon eller tablet kan du se, om du er logget ind, ved at trykke på profilbilledet . Hvis du bruger en computer, kan du tjekke øverste højre hjørne af din YouTube-skærm. Hvis du er logget ind, kan du se dit navn eller brugernavn. Hvis du ikke er logget ind, ser du beskeden Log ind. Denne artikel beskriver, hvordan du finder rundt, når du er logget ind.

Start

Når du åbner YouTube i en mobilapp eller -browser, lander du på fanen Start. Her ses de seneste uploads fra dine abonnementer og de videoer, der er anbefalet til dig. Videoanbefalinger påvirkes af dine præferencer og aktiviteter på YouTube.

Du kan også se populært indhold og YouTube-mix, hvis du allerede har set musikvideoer. Du kan finde startfeedet når som helst ved at trykke på Start

Hot lige nu

Hot lige nu giver dig mulighed for at finde videoer, der er populære på YouTube lige nu. Du kan rulle gennem alle videoerne eller vælge en bestemt kategori (f.eks. musik, live, gaming, nyheder eller film).

Abonnementer

På fanen Abonnementer kan du se videoer fra de kanaler, du abonnerer på. Du kan også se en liste over disse kanaler øverst. Du kan gå til den pågældende kanal ved at trykke på kanalgrafikken.

Indbakke

Fanen Indbakke organiserer dine meddelelser og notifikationer. Tryk på Meddelelser eller Notifikationer øverst på skærmen for at se listen over dine meddelelser eller notifikationer.

Samling

På fanen Samling finder du Historik, Mine videoer, Køb, Se senere og Playlister. Herfra kan du navigere til det, du har set, gemt, købt og meget mere.

Opret en video eller et indlæg

Tryk på kameraikonet for at optage en video, starte en livestream eller uploade videoindhold fra din mobilenhed.

Søg

Søgefunktionen giver dig mulighed for at finde og udforske indhold på YouTube.Klik på søgeikonet ; angiv, hvad du søger efter; og filtrér resultaterne efter videoer, kanaler eller playlister. Søgeresultaterne kan blive påvirket af dine præferencer og aktiviteter på YouTube.

Profilbillede

Få adgang til dine kontooplysninger og -indstillinger ved at trykke på dit profilbillede. Fra denne menu kan du også få adgang til din kanal, din sening, betalte medlemskaber, du kan skifte mellem konti, logge ud og meget mere.