Navegar per YouTube

Has iniciat la sessió? La teva experiència a YouTube depèn molt de si has iniciat la sessió al teu Compte de Google. Obtén més informació sobre com pots utilitzar el teu Compte de Google a YouTube.

Inici

Si és la primera vegada que utilitzes YouTube o encara no has iniciat la sessió, a la pàgina d'inici es mostraran els vídeos més populars a YouTube. Quan hagis iniciat la sessió i comencis a mirar vídeos, a la pàgina d'inici es mostraran vídeos recomanats en funció de les teves preferències i la teva activitat. Obtén més informació sobre com pots gestionar les recomanacions.

Mentre explores, pots fer clic al logotip de YouTube situat a l'extrem superior esquerre per tornar a la pàgina d'inici.

Cerca

La barra de cerca t'ajuda a trobar els vídeos que vols veure a YouTube. Escriu el que vols cercar i després filtra els resultats per vídeos, canals o llistes de reproducció. Les teves preferències i la teva activitat a YouTube influenciaran els resultats de la cerca. Obtén més informació sobre com pots gestionar els resultats de la cerca.

Guia

Obre la guia per explorar funcions com aquestes:

• Inici
  • Subscripcions
  • Biblioteca
  • Historial
  • Els teus vídeos
  • Les teves pel·lícules
  • Visualitza més tard
  • Vídeos que m'agraden
  • Explora
  • Més de YouTube
  • Configuració
  • Historial d'informes
  • Ajuda
  • Envia suggeriments

Subscripcions

Al teu feed de subscripcions es mostren els vídeos més nous dels canals a què estàs subscrit. Per anar a directament a un canal, toca'n la capçalera. Obtén més informació sobre com pots subscriure't a canals.

Historial

A l'historial es mostra una llista dels vídeos que has vist anteriorment a YouTube. També pots consultar i gestionar el teu historial de visualitzacions, l'historial de cerques, comentaris i molt més. Obtén informació sobre com pots gestionar l'historial de visualitzacions i l'historial de cerques.

Els teus vídeos

A la secció Els teus vídeos hi pots trobar els vídeos que has penjat, inclosos els públics, els privats i els ocults. Obtén més informació sobre com pots penjar vídeos.

Les teves pel·lícules

A la secció Les teves pel·lícules hi pots trobar els vídeos que has comprat. Obtén més informació sobre com pots comprar vídeos.

Visualitza més tard

A Visualitza més tard es mostra una llista de reproducció dels vídeos que has desat fent clic a "Visualitza més tard". Obtén informació sobre com pots gestionar la llista de reproducció Visualitza més tard.

Vídeos que m'agraden

A Vídeos que m'agraden hi pots trobar una llista de tots els vídeos en què has fet clic al botó M'agrada . Obtén més informació sobre com pots indicar quins vídeos t'agraden i quins no.

Explora

La secció Explora mostra les pàgines Tendències i de destinació. Pots triar entre les categories següents: Tendències, Videojocs, Notícies, Música, Pel·lícules i programes, En directe, Moda i bellesa, Cursos o Aprenentatge (les categories que es mostren variaran en funció de la ubicació), Esports, Pòdcasts i Compres (disponible al Brasil, als Estats Units i a l'Índia).

Més de YouTube

A la secció Més de YouTube s'inclouen enllaços a altres productes i funcions de YouTube, com ara YouTube Premium, Pel·lícules i programes, Videojocs, En directe, Moda i bellesa i Aprenentatge.

Emet

Si tens un dispositiu Chromecast, un televisor intel·ligent o un dispositiu de reproducció en continu admès, pots connectar l'aplicació YouTube mitjançant el botó Emet . Obtén informació sobre com pots connectar dispositius per veure YouTube al televisor.

Crea

Fes clic a Crea  a l'extrem superior dret per penjar un vídeo al teu canal o per crear una transmissió en directe. Obtén més informació sobre com pots penjar vídeos i iniciar reproduccions en directe.

Notificacions

Fes clic al botó de notificacions  a l'extrem superior dret per veure una llista de les teves notificacions. També pots ajustar la configuració de les notificacions fent clic a la icona . Obtén més informació sobre com pots gestionar les notificacions de YouTube.

Foto de perfil i pestanya Tu

Fes clic a la teva foto de perfil a l'extrem superior dret per accedir a la informació i la configuració del teu compte. També pots anar a la guia i fer clic a la pestanya Tu. Obtén més informació sobre què conté la pestanya Tu.