Navegar per YouTube

Has iniciat la sessió? La teva experiència a YouTube depèn molt de si has iniciat la sessió al teu Compte de Google. Obtén més informació sobre com pots utilitzar el teu Compte de Google a YouTube.

Inici

Quan obris l'aplicació YouTube per a Android i iniciïs la sessió, se't dirigirà a la pestanya Inici. Un cop comencis a mirar vídeos, a la pestanya Inici es mostraran vídeos recomanats en funció de les teves preferències i la teva activitat a YouTube. Obtén més informació sobre com pots gestionar les recomanacions.

Mentre explores YouTube, pots tocar Inici per tornar a la pestanya Inici.

Menú Explora

El menú Explora mostra les pàgines Tendències i de destinació. Pots triar entre les categories següents: Tendències, Compres, Videojocs, Música, Esports, Notícies, Pel·lícules i programes, En directe, Moda i bellesa, Pòdcasts, YouTube Premium, YouTube Studio, YouTube Kids, YouTube TV, YouTube Music i Cursos o Aprenentatge (les categories que es mostren variaran en funció de la ubicació).

Subscripcions

A la pestanya Subscripcions es mostren els vídeos més nous dels canals a què t'has subscrit. A la part superior de la pàgina, també pots trobar una llista dels canals a què t'has subscrit. Per anar a un canal, toca'n la capçalera. Obtén més informació sobre com pots subscriure't a canals.

Notificacions

A la pestanya Notificacions pots trobar els teus missatges i les teves notificacions. Obtén més informació sobre com pots gestionar les notificacions.

Biblioteca

La pestanya Biblioteca inclou seccions com ara Historial, Els teus vídeos, Compres, Visualitza més tard i Llistes de reproducció. Obtén més informació sobre com pots gestionar la teva biblioteca.

Emet

Si tens un dispositiu Chromecast, un televisor intel·ligent o un dispositiu de reproducció en continu admès, pots connectar l'aplicació YouTube mitjançant el botó Emet . Obtén informació sobre com pots connectar dispositius per veure YouTube al televisor.

Crea

Toca Crea per gravar un vídeo, iniciar una transmissió en directe o penjar vídeos des del teu dispositiu mòbil. Obtén més informació sobre com pots penjar vídeos i iniciar reproduccions en directe.

Curts

A la pestanya Curts hi pots trobar contingut de vídeo de format curt de YouTube. Obtén més informació sobre els curts.

Cerca

La funció de cerca t'ajuda a trobar els vídeos que vols veure a YouTube. Per començar, toca Cerca , escriu el que vols cercar i després filtra els resultats per vídeos, canals o llistes de reproducció. Les teves preferències i la teva activitat a YouTube influenciaran els resultats de la cerca. Obtén més informació sobre com pots gestionar els resultats de la cerca.

Foto de perfil

Toca la teva foto de perfil a l'extrem inferior dret per anar a la pestanya Tu. Aquí pots veure tot el que has mirat, baixat o comprat a YouTube. En aquesta pàgina també pots trobar opcions de configuració relacionades amb el compte i la informació del canal.