Konfigurer en alternativ betalingsmåte i Google Ads

Hvis du bruker automatiske betalinger, må du ha én betalingsmåte definert som primær betalingsmåte. Du kan også legge til et reservekredittkort i kontoen din, som et slags sikkerhetsnett. Hvis den primære betalingsmåten din ikke fungerer av en eller annen grunn, blir kostnadene belastet reservekortet. Dermed er du sikret at annonsene dine fortsatt kan bli vist.
Merk: Veiledningen nedenfor er en del av den nye Google Ads-brukeropplevelsen. Du kan bruke den forrige utformingen ved å klikke på utseendeikonet og velge Bruk den forrige utgaven. Hvis du fortsatt bruker den forrige versjonen av Google Ads, kan du gjennomgå kartet over kontoen eller bruke søkefeltet øverst i Google Ads-navigasjonspanelet til å finne siden du søker etter.

Slik legger du inn en alternativ betalingsmåte:

1. Klikk på faktureringsikonet Faktureringsikon i Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på Betalingsmåter.
  3. Finn betalingsmåten, og klikk på linken merket Angi som primær eller Angi som reserve.
Merk: Du kan oppgi et kredittkort eller (i de fleste land) et debetkort som reserveløsning, men ikke en bankkonto. Du kan registrere flere betalingsmåter, men du kan bare ha én alternativ betalingsmåte om gangen.