Videoannoncer, der ikke kan springes over

Hvad er videoannoncer, der ikke kan springes over?

Videoannoncer, der ikke kan springes over, er et annonceformat, som afspilles før, under eller efter afspilning af partnerindhold. Fra og med januar 2018 kan disse annoncer på computere og mobilenheder være op til 15-20 sekunder lange (afhængigt af seerens placering). Seerne skal se hele annoncen, før de kan se den valgte video. På computere kan der også blive vist en mindre annonce på 300 x 60 pixels ud for YouTube-videoer med videoannoncer, der ikke kan springes over.

Videoannoncer sælges på CPM-basis, og de kan generere højere CPM end andre annonceformater på YouTube.

Hvornår vises videoannoncer, der ikke kan springes over?

Vi anvender en række signaler til at finde det bedste tidspunkt at vise en videoannonce. Disse signaler omfatter bl.a. indholdstypen, og hvordan brugeren fandt videoen. Hvis vi ikke har et udvalg af videoannoncer, der ikke kan springes over, som kan vises i dit indhold, bruger vi andre annonceformater.

Vi arbejder på at sikre, at vi viser den rette annonce til den rette bruger på det rette tidspunkt. Vi anvender forskellige signaler for bedre at kunne fastslå det bedste tidspunkt for visning af en videoannonce, der ikke kan springes over. Vi viser andre annonceformater, når vores system mener, at de vil give en bedre brugeroplevelse.

Hvordan adskiller instream-annoncer, der ikke kan springes over, sig fra TrueView-instream-annoncer?

Hvis en videoannonce, der ikke kan springes over, vises før en video, skal seeren se hele annoncen, før videoen kan afspilles. Med TrueView-instream-annoncer kan seerne se annoncen i dens fulde længde eller springe den over efter 5 sekunder.