Yhteisön sääntöihin liittyvistä toimenpiteistä valittaminen

Tässä käsitellään yhteisön sääntöjen rikkomisesta annettavia varoituksia. Jos videosi poistettiin tekijänoikeusrikkomuksen vuoksi, voit lukea lisää tekijänoikeusvaroituksiin liittyvistä toimenpiteistä.

Varoitus yhteisön sääntöjen rikkomisesta annetaan, kun joko YouTube-yhteisön jäsen tai älykäs tunnistustekniikkamme merkitsee YouTube-sisällön tarkistettavaksi ja arviointitiimimme toteaa, että se rikkoo yhteisön sääntöjä. Jos kanavasi saa varoituksen, ilmoitamme sinulle siitä sähköpostitse, mobiilisovelluksessa ja tietokoneen työpöytäilmoituksella. Lisäksi näet ilmoituksen kanavan asetuksissa, kun seuraavan kerran kirjaudut YouTubeen.

Mekin voimme joskus erehtyä. Jos sisältösi ei mielestäsi riko yhteisön sääntöjä ja poistettiin virheellisesti, voit valittaa varoituksesta.

Videon poistaminen ei poista varoitusta. Jos poistat videosi, varoitus pysyy voimassa etkä voi valittaa päätöksestä.

Jos olet saanut sisällössäsi olevista linkeistä varoituksen yhteisön sääntöjen rikkomisesta, varmista että tunnet sisällössäsi olevia linkkejä koskevan käytäntömme ja valitusprosessimme.

Yhteisön sääntörikkomusvaroituksesta valittaminen

Ennen kuin aloitat, tutustu varoitukseesi liittyvään käytäntöön. Nähtävänä on myös esimerkkejä sisällöstä, joka johtaa varoitukseen yhteisön sääntöjen rikkomisesta. Voit valittaa vain 30 päivän ajan huomautuksen tai varoituksen antamisesta.

Varoituksesta valittaminen

1. Kirjaudu YouTubeen tietokoneella.
  2. Klikkaa profiilikuvaasi ja sitten Creator Studio.
  3. Valitse vasemmanpuoleisesta valikosta Muut ominaisuudet ja sitten Tila ja ominaisuudet.
  4. Siirry Yhteisön sääntöjen tila ‑osioon.
  5. Valitse Tee valitus.

Appeal a strike

Huom. Videon poistaminen ei poista varoitusta. Jos poistat videosi, varoitus pysyy voimassa kanavallasi etkä voit valittaa siitä enää.

Valituksen lähettämisen jälkeiset tapahtumat

Saat YouTubelta sähköpostiviestin valituksesi tuloksesta, joka johtaa johonkin seuraavista:

• Jos toteamme, että sisältösi noudattaa yhteisön sääntöjä, palautamme sen ja poistamme varoituksen kanavaltasi. Jos valitat huomautuksesta ja valitus hyväksytään, seuraavasta rikkomuksesta annetaan uusi huomautus.
  • Jos toteamme, että sisältösi noudattaa yhteisön sääntöjä mutta ei sovi kaikille katsojille, määritämme sille ikärajan. Jos kyseessä on video, sitä ei näytetä käyttäjille, jotka eivät ole kirjautuneet sisään, jotka ovat alle 18-vuotiaita tai jotka käyttävät rajoitettua tilaa. Jos kyseessä on oma pikkukuva, se poistetaan.
  • Jos toteamme, että sisältösi rikkoo yhteisön sääntöjä, varoitus pysyy voimassa ja video poistetaan sivustolta. Hylätystä valituksesta ei seuraa ylimääräistä rangaistusta.

Voit valittaa jokaisesta varoituksesta vain kerran.