Aanmelden voor partnerupdates van YouTube

Het YouTube-team stuurt regelmatig updates en optimalisatietips via e-mailnieuwsbrieven. Meld je aan om e-mailcommunicatie te krijgen als je deze updates en tips wilt krijgen.

Zo meld je je aan:
  1. Log in bij YouTube.
  2. Klik rechtsboven op je profielicoon en dan op Instellingen.
  3. Klik op Meldingen in het linkermenu.
  4. Scroll naar het gedeelte E-mailmeldingen en zet de schakelaar aan naast Algemene productupdates.
Nadat je je hebt aangemeld voor deze regelmatige updates, voegen we je toe aan de geadresseerden voor onze volgende partnernieuwsbrief en andere updates.