Tilmelding til opdateringer for YouTube-partnere

Med jævne mellemrum sender YouTube-teamet opdateringer og optimeringstips ud i nyhedsbreve via mail. Du skal tilvælge mailkommunikation for at få disse opdateringer og tips.

Sådan tilvælger du det:
  1. Log ind på YouTube.
  2. Gå til Indstillinger ved at klikke på dit profilikon øverst til højre.
  3. Vælg Notifikationer i menuen til venstre.
  4. Rul til sektionen Mailnotifikationer, og slå kontakten ud for Generelle produktopdateringer til.
Når du har tilmeldt dig disse periodiske opdateringer, sender vi dig nyhedsbreve til partnere og andre opdateringer fremover.