Slå Begrenset innhold-modus av eller på

Begrenset innhold-modus er en valgfri YouTube-innstilling du kan bruke til å sile ut potensielt vokseninnhold som du ikke ønsker å se, eller som du ikke ønsker at andre som bruker enheten din, skal se.

Slå Begrenset innhold-modus av eller på

Android-appen

1. Logg på kontoen din.
  2. Trykk på Mer øverst til høyre.
  3. Velg Innstillinger og så Generelt.
  4. Slå Begrenset innhold-modus av eller på.

Mobilnettstedet

1. Logg på kontoen din.
  2. Trykk på Mer Mer-menyen øverst til høyre.
  3. Trykk på Innstillinger.
  4. Trykk på Begrenset innhold-modus for å slå funksjonen av eller på.

På Android-TV

Merk: Dette styrer bare Begrenset innhold-modus på Android TV-en din.

1. Logg på kontoen din.
  2. Rull ned til Apper-raden på startskjermen.
  3. Velg YouTube.
  4. Rull ned, og velg Innstillinger.
  5. Velg Begrenset innhold-modus eller Sikkerhetsmodus.
  6. Velg Slått på eller Slått av.

Problemer med å slå av Begrenset innhold-modus

Hvis du bruker en offentlig tilgjengelig datamaskin på et bibliotek, et universitet eller en annen offentlig institusjon, kan det hende Begrenset innhold-modus er slått på av systemadministratoren. Kontakt systemadministratoren hvis du ikke får slått av Begrenset innhold-modus.

Systemadministratoren kan også opprette «grupper» som Begrenset innhold-modus ikke skal gjelde for. Finn ut mer om hvordan du administrerer YouTube-innstillingene dine

Slik styrer du Begrenset innhold-modus for familien din

Hvis du er forelder og bruker Family Link-appen, kan du gå til appinnstillingene og slå på Begrenset innhold-modus for kontoen til barnet ditt. Hvis du har slått på Begrenset innhold-modus for barnets konto via Family Link, kan ikke barnet endre denne innstillingen på noen av enhetene han eller hun er pålogget med.

Mer informasjon om Begrenset innhold-modus

Vi bruker en rekke indikasjoner – som videotitler, beskrivelser, metadata, aldersbegrensninger og vurderinger opp mot retningslinjene for brukere – for å oppdage og filtrere vekk innhold for voksne. Begrenset innhold-modus er tilgjengelig på alle språk, men kvaliteten kan variere på grunn av kulturelle forskjeller.  Når Begrenset innhold-modus er slått på, kan du ikke se videokommentarer.

Begrenset innhold-modus angis på nettleser- eller enhetsnivå, så du må slå den på for hver nettleser du bruker. Hvis nettleseren din støtter flere profiler, må du slå den på for hver profil.