Slå Begrenset innhold-modus av eller på

Begrenset innhold-modus er en valgfri YouTube-innstilling du kan bruke til å sile ut potensielt vokseninnhold som du ikke ønsker å se, eller som du ikke ønsker at andre som bruker enheten din, skal se.

Slå Begrenset innhold-modus av eller på

1. Klikk på profilbildet ditt

2. Klikk på Begrenset innhold-modus.

3. Slå Begrenset innhold-modus av eller på i dialogboksen som vises.

Problemer med å slå av Begrenset innhold-modus

Hvis du bruker en offentlig tilgjengelig datamaskin på et bibliotek, et universitet eller en annen offentlig institusjon, kan det hende Begrenset innhold-modus er slått på av systemadministratoren. Hvis Begrenset innhold-modus fortsatt er på selv om du har oppgitt brukernavn og passord, kan du ta kontakt med systemadministratoren for å få hjelp.

Systemadministratoren kan også opprette «grupper» som Begrenset innhold-modus ikke skal gjelde for. Finn ut mer om hvordan du administrerer YouTube-innstillingene dine

Slik styrer du Begrenset innhold-modus for familien din

Hvis du er forelder og bruker Family Link-appen, kan du gå til appinnstillingene og slå på Begrenset innhold-modus for kontoen til barnet ditt. Hvis du har slått på Begrenset innhold-modus for barnets konto via Family Link, kan ikke barnet endre denne innstillingen på noen av enhetene han eller hun er pålogget med.

Mer informasjon om Begrenset innhold-modus

Vi bruker en rekke indikasjoner – som videotitler, beskrivelser, metadata, aldersbegrensninger og vurderinger opp mot retningslinjene for brukere – for å oppdage og filtrere vekk innhold for voksne. Begrenset innhold-modus er tilgjengelig på alle språk, men kvaliteten kan variere på grunn av kulturelle forskjeller.  Når Begrenset innhold-modus er slått på, kan du ikke se videokommentarer.

Begrenset innhold-modus angis på nettleser- eller enhetsnivå, så du må slå den på for hver nettleser du bruker. Hvis nettleseren din støtter flere profiler, må du slå den på for hver profil.