Slå Begrenset innhold-modus på eller av på YouTube

Begrenset innhold-modus er en innstilling du selv velger om du vil bruke på YouTube. Med denne funksjonen kan du filtrere bort potensielt innhold for voksne som du eller andre som bruker enhetene dine, helst ikke vil se.

Hvis du bruker en datamaskin på et bibliotek, et universitet eller en annen offentlig institusjon, har kanskje nettverksadministratoren slått på Begrenset innhold-modus.

Merk: Det å slå på Begrenset innhold-modus er ikke det samme som å aldersbegrense videoer. Finn ut mer om aldersbegrenset innhold.

Slik kan du slå Begrenset innhold-modus på eller av

Abonner på YouTube Viewers-kanalen for å få siste nytt, oppdateringer og tips.

Slå Begrenset innhold-modus av eller på

1. Logg på kontoen din.
  2. Klikk på profilbildet ditt øverst til høyre .
  3. Klikk på Begrenset innhold-modus nederst.
  4. I feltet som åpnes øverst til høyre, klikker du på Slå på Begrenset innhold-modus for å slå denne modusen av eller på.

Feilsøk problemer med å slå av Begrenset innhold-modus

Hvis Begrenset innhold-modus fortsatt er på selv om du har oppgitt brukernavn og passord, kan du sjekke innstillingene dine på YouTube-siden for innholdsbegrensninger for mer informasjon. Med dette verktøyet finner du ut om en administrator har konfigurert disse begrensningene, eller om de er i den personlige kontoen din. En hake vises ved siden av den relevante begrensningen. Hvis du trenger mer hjelp, blir du veiledet videre i feilsøkingsprosessen.

Merk: Noen leverandører av mobilnettverk tilbyr innholdsfiltre. Når du er koblet til et slikt mobilnettverk, kan disse filtrene begrense hvilke typer nettinnhold du får tilgang til. Gå til YouTube-siden for innholdsbegrensninger for å se om det finnes noen begrensninger på nettverks- eller kontonivå. En hake vises ved siden av den relevante begrensningen, og teksten under indikerer begrensningsnivået. Hvis DNS-begrensningene er på og nivået står som «moderat» eller «streng», er innholdsfiltrering slått på. Prøv å kontakte mobilleverandøren for å finne ut hvordan du administrerer eller slår av denne innstillingen.

Slik styrer du Begrenset innhold-modus for familien din

Hvis du er forelder og bruker Family Link-appen, kan du slå på Begrenset innhold-modus i kontoen til barnet ditt hvis hen ikke er kvalifisert for en YouTube-versjon med tilsyn. Finn ut hvordan du slår på Begrenset innhold-modus i innstillingene for Family Link-appen.

Når Begrenset innhold-modus er slått på i Family Link, kan ikke barnet endre innstillingene for Begrenset innhold-modus på noen av enhetene hen er logget på.

Merk: Du kan ikke konfigurere Begrenset innhold-modus hvis barnet ditt

Finn ut mer om Begrenset innhold-modus

• Vi bruker en rekke signaler, som videotitler, beskrivelser, metadata, retningslinjene for brukere, vurderinger og aldersbegrensninger, for å oppdage og filtrere bort potensielt innhold for voksne.
  • Begrenset innhold-modus er tilgjengelig på alle språk, men kvaliteten kan variere på grunn av kulturelle forskjeller.
  • Når Begrenset innhold-modus er slått på, kan du ikke se kommentarer på videoene du ser på.
  • Begrenset innhold-modus angis på nettleser- eller enhetsnivå, så du må slå den på i alle nettleserne du bruker. Hvis nettleseren eller enheten din har støtte for flere profiler, må du slå den på for hver profil.
  • Skapere: Finn ut hvordan Begrenset innhold-modus påvirker innholdet ditt.

Assistent-høyttalere og -smartskjermer

1. Åpne Home-appen på mobilenheten din.
  2. Trykk på høyttaleren eller smartskjermen du vil endre.
  3. Trykk på Innstillinger.
  4. Trykk på Varsler og Digital balanse.
  5. Trykk på YouTube-innstillinger.
  6. Du kan administrere innstillingene for Begrenset innhold-modus for smartskjermen din på to måter:
    1. Du kan slå Begrenset innhold-modus av eller på for deg selv.
    2. Hvis du er enhetsadministrator, kan du i tillegg slå Begrenset innhold-modus av og på for alle andre brukere.
Merk: Begrenset innhold-modus konfigureres per enhet. Hvis du opplever at innhold ikke spilles av på enheten, sjekk innstillingene for Begrenset innhold-modus.