Deaktiver eller aktivér Begrænset tilstand

Før du begynder: Begrænset tilstand fungerer på browser- eller enhedsniveau, så du skal aktivere funktionen for hver enkelt browser, du bruger. Hvis din browser understøtter flere profiler, skal du aktivere funktionen for hver af profilerne.

Slå Begrænset tilstand til eller fra

1. Gå til kontoikonet

2. Klik på Begrænset tilstand.

3. I dialogboksen, der vises, kan du slå begrænset tilstand til eller fra.

Er Begrænset tilstand stadig slået til, efter du har forsøgt at deaktivere den?

Hvis du har indtastet dit brugernavn og din adgangskode, og Begrænset tilstand fortsat er slået til, kan du prøve at kontakte din systemadministrator for at få yderligere hjælp.

Begrænset tilstand er en valgfri indstilling, som du kan bruge til at blokere indhold, der muligvis er uegnet for børn, og som du eller andre i din familie ikke skal kunne se.

Vi bruger en lang række elementer til at identificere og bortfiltrere indhold, der er uegnet for børn. Det kan f.eks. være videotitel, beskrivelse, metadata, aldersbegrænsninger og gennemgange i forbindelse med overholdelse af retningslinjerne for fællesskabet. Begrænset tilstand er tilgængelig på alle sprog, men kvaliteten kan variere på grund af kulturelle forskelle og standarder.

Når Begrænset tilstand er aktiveret, kan du ikke se kommentarer til de videoer, du ser.

Slå Begrænset tilstand til eller fra

Begrænset tilstand er muligvis aktiveret på computere på biblioteker, universiteter og andre offentlige institutioner af systemadministratoren. Kontakt din systemadministrator, hvis du bruger en offentlig computer og ikke kan deaktivere Begrænset tilstand.